Η απίστευτη στιγμή που ένας κεραυνός χτυπά αεροσκάφος που ετοιμάζεται να προσγειωθεί (ίντεο) « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 28 Μαρτίου 2021

Η απίστευτη στιγμή που ένας κεραυνός χτυπά αεροσκάφος που ετοιμάζεται να προσγειωθεί (ίντεο)

Κατηγορία Διεθνή στις   11:03 π.μ.  |  Κυριακή 28 Μαρτίου 2021

>

Στιγμές τρόμου έζησαν οι 140 επιβάτες αεροσκάφους Boeing 737 MAX που χτυπήθηκε από κεραυνό, ενώ ετοιμαζόταν για προσγείωση στον Παναμά.

H τρομακτική στιγμή που ένας κεραυνός χτυπά το κατά τη διάρκεια καταιγίδας στον Παναμά, δείχνει ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο youtube.

Αυτή είναι η τρομακτική στιγμή που ο κεραυνός χτυπά το μπροστινό μέρος του αεροπλάνου Boeing 737 Max καθώς ετοιμάζεται να προσγειωθεί κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας.

Το αεροσκάφος Boeing 737 MAX απογειώθηκε από το Λος Άντζελες και είχε αρχίσει να μπαίνει σε διαδικασία προσγείωσης μέσω βροχής με 140 επιβάτες στις 15 Μαρτίου όταν η κάμερα κατέγραψε μέσα απ’ το πιλοτήριο τη στιγμή που ο κεραυνός χτύπησε το ρύγχος του αεροσκάφους.

Στο πιλοτήριο επικρατεί σκοτάδι εκτός από τα φώτα που έχουν τα χειριστήρια έως ότου το εκτυφλωτικό φως του κεραυνου πέφτει και αναβοσβήνει μπροστά από το παρμπρίζ του πιλοτηρίου στα 30.000 πόδια. Παρά τις αντίξοες συνθήκες και τις φωνές των πανικόβλητων επιβατών, οι πιλότοι κατάφεραν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και να συνεχίσουν τη διαδικασία καθόδου κανονικά, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς από το πλήρωμα και τους επιβάτες και χωρίς καμία ζημιά στο αεροπλάνο.

Ο μηχανικός αεροσκαφών Juan, ο οποίος στεκόταν πίσω από τους πιλότους, είπε: «Ήμουν τρομαγμένος αλλά όλοι είμαστε προετοιμασμένοι και εκπαιδευμένοι για αυτού του είδους τα φαινόμενα. Δεν είναι η πρώτη φορά που είδα μια αστραπή, αλλά είναι ακόμα τρομακτική κάθε φορά. «Οι κεραυνοί συμβαίνουν αρκετά συχνά, αλλά είναι ιδιαίτερη περίπτωση να αποτυπώνονται σε ένα βίντεο.

Το αεροπλάνο μπόρεσε να προσγειωθεί με ασφάλεια στο αεροδρόμιο μετά το περιστατικό και δεν υπήρξε ζημιά στην άτρακτο. Οι κεραυνοί μπορεί να συμβούν κατά τη διάρκεια καταιγίδων αλλά σπάνια θα προκαλέσουν ατύχημα καθότι τα αεροσκάφη διαθέτουν μια ειδική προστατευτική επίστρωση για να αποφεύγουν ζημιές από κεραυνούς.

Δείτε το βίντεο που αναρτήθηκε:

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html