Έγιναν θέαμα στις προσωπικές τους στιγμές και βρήκαν στο ασανσέρ χαρτάκια από ενοίκους της πολυκατοικίας « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Οριστικό: Τότε καταργείται το SMS στο 13033

 Τα μέτρα έναντι του κορωνοϊού καταργούνται με τον καιρό να περνά, με την κυβέρνηση να προχωρά σε νέο «πακέτο» αποδέσμευσης και άπαντες να π...

Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2021

Έγιναν θέαμα στις προσωπικές τους στιγμές και βρήκαν στο ασανσέρ χαρτάκια από ενοίκους της πολυκατοικίας

Κατηγορία Τοπικά νέα στις   1:12 μ.μ.  |  Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2021

Εκείνη πολύ γνωστή για την επιτυχημένη της επαγγελματική δραστηριότητα στο νομό Λάρισας. Εκείνος νεότερος κατά πολλά χρόνια. Ο πόθος τους αμοιβαίος σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που ολόκληρη πολυκατοικία αλλά και τα γύρω διαμερίσματα της πυκνοκατοικημένης γειτονιάς έχουν… αναστατωθεί.

Η ιστορία εκτυλίσσεται στο κέντρο της Λάρισας και οι πληροφορίες του Larissanet.gr αναφέρουν πως αποτελεί πλέον αντικείμενο συζήτησης για πολλά ζευγάρια και οικογένειες που κατοικούν στην ευρύτερη περιοχή. Για την ακρίβεια μονοπωλεί το ενδιαφέρον.

Στους κοινόχρηστους χώρους τα βλέμματα των ενοίκων συναντώνται. Άλλοτε σκανδαλισμένα, ενίοτε με συνωμοτικό τρόπο ενώ μερικές φορές η συζήτηση δεν αργεί να ξεκινήσει γύρω από το «ιδιαίτερο» αυτό ζήτημα. Οι φωνές και οι αναστεναγμοί, μόνο… απαρατήρητοι δεν περνούν, με την όλη κατάσταση να έχει ανεβάσει την λίμπιντο της γειτονιάς.

Τα κόκκινα μάγουλα των σεμνότυφων γυναικών κρύβονται με δυσκολία καθώς συναντούν το ζευγάρι στο χώρο του πάρκινγκ ενώ φανατικά περιμένουν τις ακροάσεις οι έφηβοι της περιοχής. Οι ηλικιωμένοι πάλι ελπίζουν πως λόγω σαρακοστής θα υπάρξει μείωση των συναντήσεων αλλά οι ελπίδες τους αποδεικνύονται φρούδες.

Αν μη τι άλλο το φλογερό αυτό ζευγάρι, παρουσιάζεται ανενόχλητο απ όσα λέγονται και παρά τις όποιες… παρατηρήσεις για τους θορύβους, συνεχίζουν να ζουν τη μεγαλύτερη απόλαυση της ζωής τους

Τα κολλημένα χαρτάκια στο ασανσέρ δεν τους επηρεάζουν στο παραμικρό, ενώ ανεπίσημα «γνωστοί» από την ΕΛ.ΑΣ. ενημερώνουν τους γείτονες πως δεν μπορούν να παρέμβουν σε καμία περίπτωση, λόγω θορύβων, όσο αυτοί γίνονται σε ώρα που δεν είναι «κοινής ησυχίας».

newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html