Τέλος η πολιτική για τον Κώστα Καραμανλή! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021

Τέλος η πολιτική για τον Κώστα Καραμανλή!

Κατηγορία Πολιτική στις   7:21 π.μ.  |  Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021


Σύμφωνα με δημοσιεύματα η ενασχόληση με την πολιτική φτάνει στο τέλος της για τον Κώστα Καραμανλή, ο οποίος θα το ανακοινώσει επίσημα όταν θα βρισκόμαστε σε προεκλογική τροχιά.

Ο Γιάννης Κουρτάκης γράφει στο parapolitika.gr για τον Κώστα Καραμανλή: «Αν και κυκλοφορεί ως σενάριο εδώ και καιρό φαίνεται ότι εσχάτως αποτελεί πολιτικό προϊόν. Αναφέρομαι στις σκέψεις που κάνει ο πρώην πρωθυπουργός Κωστας Καραμανλης, σχετικά με το πολιτικό του μέλλον.

Όπως αναφέρουν πρόσωπα που συνομιλούν μαζί του (και δεν αναφέρομαι στον Αντώναρο) πλέον έχει καταλήξει στην απόφαση να μην είναι υποψήφιος στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.

«Η παράταξη με τίμησε όσο λίγους» αναφέρει με νόμιμα και προσθέτει: «οφείλουμε να ανοίξουμε τον δρόμο στη νέα γενιά».

Το ερώτημα είναι πότε θα επιλέξει για να ανακοινώσει τις σχετικές αποφάσεις; Η απάντηση είναι σχεδόν αυτονόητη. Όταν θα εισέλθουμε σε προεκλογική τροχιά. Μέχρι τότε θα παραμείνει σιωπηλός συνομιλώντας τακτικά με τον Προκόπη Παυλόπουλο, ο οποίος θεωρεί ότι τόσο ο «Κωστας», όσο και ο ίδιος αποτελούν «χρυσές πολιτικές εφεδρείες»

Αξιζει.: Εκτός από τον Παυλοπουλο ο Καραμανλης συνομιλεί τακτικά με τον Ζγοριτη και τον Γιώργο Βλάχο, ο οποίος «απειλεί» ότι αν αποχωρήσει ο πρώην πρωθυπουργός από την πολιτική θα τον ακολουθήσει και ο ίδιος. Επίσης, δύσκολες στιγμές είχε βιώσει ο Κώστας Καραμανλής, με μια «άγρια» επίθεση, που σόκαρε την κοινή γνώμη να είχε «τσακίσει» τον πρώην πρωθυπουργό.

Η «προφητεία» του Κώστα Καραμανλή για την Τουρκία: «H Ελλάδα δεν πρέπει να...» (Video)

Σε μία «προφητική» ομιλία του για την Τουρκία που θα μπορούσε να αντιστοιχεί και στο σήμερα, ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής στις 27/10/2019 είχε τονίσει ότι η Ελλάδα δεν πρέπει να κάνει πίσω στις κόκκινες γραμμές της στα ελληνοτουρκικά και έστελνε μήνυμα: «Συστάσεις, λέει, να τα βρούμε με τους Τούρκους δεν γίνονται δεκτές».

«Η εμπειρία του παρελθόντος έχει δείξει ότι η Ελλάδα δεν πρέπει να συρθεί ούτε να παρασυρθεί από τις μεθοδεύσεις της Τουρκίας και δεν πρέπει να επιτρέψει τη δημιουργία τετελεσμένων σε βάρος των κυριαρχικών δικαιωμάτων της. Πρέπει να βρίσκεται σε διαρκή εγρήγορση και ετοιμότητα. Γιατί, ας μην γελιόμαστε, η υπεράσπιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων και των εθνικών συμφερόντων μας θα βασιστεί στις δικές μας δυνάμεις. Στην εμπέδωση αρραγούς εθνικού μετώπου και στη διασφάλιση της αποτρεπτικής ισχύος των ενόπλων μας δυνάμεων», είχε πει μεταξύ άλλων ο κ.Καραμανλής πριν από έναν χρόνο.


athensmagazine.gr:

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html