Δημοτικός υπάλληλος «ψάρευε ερωτικό σύντροφο» με δόλωμα 50άρικο – Τι καταγγέλλει φοιτητής « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021

Δημοτικός υπάλληλος «ψάρευε ερωτικό σύντροφο» με δόλωμα 50άρικο – Τι καταγγέλλει φοιτητής

Κατηγορία Τοπικά νέα στις   1:05 μ.μ.  |  Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021

Δεν έχει προηγούμενο το περιστατικό που συνέβη στην Χαλκίδα όταν ένας δημοτικός υπάλληλος του Δήμου Χαλκίδεων οδηγώντας υπηρεσιακό όχημα του Δήμου παρενόχλησε με αισχρό τρόπο φοιτητή που περπατούσε στο δρόμο, προσπαθώντας να ψαρέψει ερωτικό σύντροφο.

Ο δημοτικός υπάλληλος ξεπερνώντας κάθε όριο πρότεινε οικονομικά ανταλλάγματα (50 ευρώ) στον νεαρό μέρα μεσημέρι οδηγώντας μάλιστα υπηρεσιακό αυτοκίνητο και ενώ βρισκόταν κοντά  της αστυνομικής διεύθυνση σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr.

Ο φοιτητής πήγε αμέσως στην Δήμαρχο Έλενα Βάκα και κατήγγειλε το γεγονός, η δήμαρχος αμέσως διέταξε τη διενέργεια Ένορκης διοικητικής εξέτασης… Ο παππούς του νεαρού που είναι γνωστός Χαλκιδέος και έχει ασχοληθεί με ραδιοφωνικές εκπομπές σε σταθμούς της Χαλκίδας επί σειρά ετών, σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καυτηριάζει το γεγονός και την ανάρμοστη συμπεριφορά του δημοτικού υπαλλήλου.

Προφανώς θα υπάρξει και συνέχεια στο θέμα διότι είναι πάρα πολύ σοβαρό και χρήζει περαιτέρω διερεύνησης… Αναμένεται η διενέργεια της ΕΔΕ και η κατάθεση μήνυσης από την πλευρά της οικογένειας του Φοιτητή.

newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html