Δεν τα κατάφερε ο 3χρονος Ζαχαρίας - «Έσβησε» στη ΜΕΘ παίδων « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

Δεν τα κατάφερε ο 3χρονος Ζαχαρίας - «Έσβησε» στη ΜΕΘ παίδων

Κατηγορία Τοπικά νέα στις   8:32 π.μ.  |  Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021



Την τελευταία του πνοή άφησε λίγο πριν τη 01:00 μετά τα μεσάνυχτα (Παρασκευή 19/3) το τρίχρονο παιδί από το χωριό Λιγόρτυνος που είχε πέσει μέσα σε ένα βαρέλι με νερό, στην αυλή του σπιτιού της οικογένειας του.



Ο μικρός Ζαχαρίας, ξέφυγε το απόγευμα της Τετάρτης από την προσοχή της οικογένειάς του και βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη γιαγιά του λίγη ώρα μετά, μέσα στο βαρέλι.


Ο 3χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Χάρακα όπου έπειτα από μία τιτάνια προσπάθεια των γιατρών το μικρό αγοράκι κατάφερε να ανακτήσει σφυγμό έπειτα από 2 ώρες και 40 λεπτά.


Στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο προς το Ηράκλειο ενω το βράδυ της Τετάρτης, γύρω στις 21:30 το παιδάκι μπήκε στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ με τους γιατρούς από την πρώτη στιγμή να χαρακτηρίζουν την κατάσταση της υγείας του εξαιρετικά κρίσιμη.


Στο ανακοινωθέν που εκδόθηκε το απόγευμα της Πέμπτης από τη διοίκηση του Νοσοκομείου αναφερόταν «παρά την πολλαπλή υποστήριξη με όλα τα μέσα, η ανταπόκριση του ασθενή είναι φτωχή. Σημειώνεται ότι υπάρχει συνεχής επικοινωνία με τους γονείς του παιδιού οι οποίοι ενημερώθηκαν για την βαριά κατάσταση και την κακή πρόγνωση.»


Νωρίτερα, κυρία Λένα Μπορμπουδάκη, διευθύντρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, είχε δηλώσει στο Newsbomb.gr «πριν από λίγο είχα επικοινωνία εκ νέου με τους γιατρούς της ΜΕΘ στη μονάδα Παίδων του ΠΑΓΝΗ, όπου νοσηλεύεται το παιδί, καθώς ενημερώνομαι διαρκώς για το θέμα. Το παιδί είναι σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Είναι αρκετά βαριά, παραμένει διασωληνωμένο και παρακολουθείται συνεχώς από τους υπεύθυνους γιατρούς, παρακολουθούν όλα τα ζωτικά του όργανα, όλες τις αντιδράσεις. Η κατάσταση, όμως, είναι πολύ δύσκολη και θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα»


Τελικά, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης από την Κρήτη, λίγα λεπτά πριν τη 01:00 μετά τα μεσάνυχτα, μικρός Ζαχαρίας άφησε την τελευταία του πνοή στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ σκορπώντας τη θλίψη στην οικογένεια του αλλά και σε ολόκληρη την Κρήτη.



Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html