The Bachelor: Βασιλάκος… γιοκ – Η Νικόλ με καυτό φόρεμα ανάβει «φωτιές» « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

The Bachelor: Βασιλάκος… γιοκ – Η Νικόλ με καυτό φόρεμα ανάβει «φωτιές»

Κατηγορία Lifestyle στις   10:53 π.μ.  |  Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

Τις «καυτές» εμφανίσεις της συνεχίζει η Νικόλ Τσομπανίδου μετά το τέλος του The Bachelor, το οποίο την έκανε γνωστή στο πανελλήνιο.

Αυτή τη φορά η νικήτρια του The Bachelor άναψε… φωτιές στους εκατοντάδες χιλιάδες followers της στο Instagram με ένα άκρως αποκαλυπτικό κόκκινο φόρεμα.

Φυσικά, μόνη της αφού ο Παναγιώτης Βασιλάκος κι εκείνη δεν είναι ζευγάρι και έχουν κόψει και τις κοινές διαδικτυακές εμφανίσεις.

Με λάγνο βλέμμα και ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ η κοκκινομάλλα Θεσσαλονικιά αναρωτήθηκε «αν είμαστε έτοιμοι να ζήσουμε» στο στόρι της.

Εκείνη πάντως το… ζει κανονικά!

Δείτε τη φωτογραφία, που ανέβασε η  Νικολέττα Τσομπανίδου:



Όχι ο Βασιλάκος – Άλλο της έλειψε της Νικόλ

Η Νικολέττα Τσομπανίδου παραμένει στην Αθήνα για τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, που προέκυψαν μετά το The Bachelor.

Η νικήτρια του The Bachelor, Νικολέττα Τσομπανίδου μπορεί να βρίσκεται μακριά από τον πρώτο Έλληνα εργένη, ωστόσο το μόνο, που δεν της λείπει είναι ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Όπως αποκάλυψε η ginger πρωταγωνίστρια του ριάλιτι του Alpha TV αυτό, που της έλειψε είναι η Τούμπα, το γήπεδο του ΠΑΟΚ και η γειτονιά της.

Ένα της στόρι στο Instagram ήταν χαρακτηριστικό της αδυναμίας, που έχει η γνωστή, πλέον Θεσσαλονικιά στην έδρα της αγαπημένης της ομάδας.

«Τούμπα μου. Ευχαριστώ για τις φωτογραφίες, που μου στέλνετε, νιώθω ότι κάνω tour από το σπίτι», έγραψε χαρακτηριστικά κοινοποιώντας μία φωτογραφία από το σημείο.

Δείτε την ανάρτησή της:





Πηγή: sportime.gr  


Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html