Survivor 4 spoiler: Απειλούν με μαζική αποχώρηση οι παίκτες της κόκκινης ομάδας! Τους διέρρευσαν αυτό που δεν έπρεπε « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021

Survivor 4 spoiler: Απειλούν με μαζική αποχώρηση οι παίκτες της κόκκινης ομάδας! Τους διέρρευσαν αυτό που δεν έπρεπε

Κατηγορία Survivor στις   10:15 π.μ.  |  Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021


Τι ακριβώς τους διέρρευσαν; Ότι ο πατέρας της Ανθής Σαλαγκούδη και γενικότερα το περιβάλλον της έχει κάνει "κίνημα" στην Ελλάδα και κρατάνε με μαζικά μηνύματα την δημοσιογράφο μέσα στο παιχνίδι! Ότι ο πατέρα της Ανθής έχει την οικονομική δυνατότητα να κρατάει την κόρη του με μαζικά μηνύματα στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα εκεί να κερδίζει ακόμα περισσότερα χρήματα!

Και κάπου εδώ έρχεται η αποκάλυψη! Οι παίκτες μόλις έμαθαν όλο αυτό έκαναν επίθεση στην παραγωγή πως θα πρέπει να πάρει τα μέτρα της και πως όλο αυτό δεν είναι δίκαιο για τα υπόλοιπα παιδιά! Μάλιστα αρκετοί πέταξαν σπόντες και μπροστά στην κάμερα, όπως για παράδειγμα ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος τόνισε πως η Ανθή θα πάει στον τελικό! Πως θα πάει στον τελικό; Με αυτό που συμβαίνει σε κάθε αποχώρηση είναι σχεδόν βέβαιο.

Οι περισσότεροι παίκτες των κόκκινων ήταν έξαλλοι! Μάλιστα τόνισαν πως χάνουν πολύτιμα έπαθλα, μένουν χωρίς φαγητό για να κάνει το καπρίτσιο της μια κοπέλα που έχει μάθει να βρίσκει τα πάντα έτοιμα στη ζωή της! Τέτοια στήριξη εδώ που τα λέμε από τηλεοπτικό κοινό δεν είχε ούτε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, που το παιδί αγωνιστικά ήταν ασυναγώνιστος!

Η παραγωγή προσπάθησε να ηρεμήσει τα παιδιά της κόκκινης ομάδας (ήταν όλοι άνδρες) και υποσχέθηκε πως θα υπάρξουν αλλαγές στην ψηφοφορία σύντομα ώστε να σταματήσει το φαινόμενο αυτό! 

Πηγή : athensmagazine.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html