Survivor 4 - Βγήκαν στη φόρα: Οι φωτό-ντοκουμέντο που δείχνουν που πήγαν Chris και Παππάς τις 7 ώρες που έλειπαν « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021

Survivor 4 - Βγήκαν στη φόρα: Οι φωτό-ντοκουμέντο που δείχνουν που πήγαν Chris και Παππάς τις 7 ώρες που έλειπαν

Κατηγορία Survivor στις   6:11 μ.μ.  |  Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021



Ένα μυστήριο καλύπτει την εξαφάνιση δύο παικτών της Μπλε ομάδας, όταν για αρκετές ώρες οι δύο παίκτες ήταν άφαντοι με αποτέλεσμα να κινητοποιηθεί όλη η παραγωγή και να τους ψάχνει στον Άγιο Δομήνικο. Ο Γιώργος Λιανός ήταν αποκαλυπτικός για το τι συνέβη και ενημέρωσε τους παίκτες και την ομάδα τους για τις ποινές που θα δεχτούν.

«Σήμερα λοιπόν είχαμε ένα περιστατικό στην μπλε παραλία κατά το οποίο δύο παίκτες ξεπέρασαν αυτά τα όρια, για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Αποτέλεσμα η παραγωγή να ανησυχήσει, να κινητοποιηθεί όλος ο μηχανισμός για να τους βρούμε.

Είναι πολύ σημαντικό αυτοί οι κανόνες να τηρούνται γιατί έχουν να κάνουν ξεκάθαρα με την υγεία σας. Ζείτε σε ένα περιβάλλον το οποίο είναι μία άγρια ζούγκλα που κρύβει πολλούς κινδύνους. Αυτή λοιπόν η παράβαση είναι λογικό να έχει και κάποιες συνέπειες

Οι δύο παίκτες, Αλέξης Παππάς και Κρις Σταμούλης, εξήγησαν τον λόγο που εξαφανίστηκαν χωρίς να δώσουν λεπτομέρειες το τι συνέβη τις ώρες που εξαφανίστηκαν. Και επειδή οι ώρες ήταν πολλές, τα σενάρια για το πού βρέθηκαν οι παίκτες φουντώνουν, αφού η απλή εξήγηση ότι έψαχναν λίγα φρούτα δεν είναι 100% πειστική.

Το Menshouse έκανε το ρεπορτάζ για την πολύωρη εξαφάνιση των παικτών της Μπλε ομάδας και αποκαλύπτει φωτογραφίες τους που δεν έχουν δει ακόμα το φως της δημοσιότητας. 



Εκεί που έψαχναν στη ζούγκλα για καμιά μπανάνα τσουπ μπροστά τους βρέθηκε μία καντίνα εγκαταλελειμμένη. Τι να κάνουν οι δυο παίκτες; Να πουν όχι; Μπήκαν μέσα, έψαξαν τα ντουλάπια και τα ψυγεία, έφτιαξαν δυο μεγάλα «βρώμικα» με ό,τι βρήκαν και λίγδωσαν λίγο το αντεράκι τους.

 


 

Στις 7 ώρες που έλειψαν οι δύο παίκτες, πρόλαβαν να πάρουν το πιο γρήγορο αεροπλάνο, να βρεθούν στο πιο κοντινό ικαριώτικο πανηγύρι και να χορέψουν τον παραδοσιακό χορό τώρα που έμαθαν ότι τέτοιες συγκεντρώσεις επιτρέπονται.


 

Το μυστήριο της εξαφάνισής τους γίνεται ακόμα πιο ομιχλώδες μετά από αυτήν τη φωτογραφία που τους δείχνει σε μία άλλη παραλία με διάφορους άλλους άγνωστους ανθρώπους.


 

Κάποιοι μάρτυρες στο νησί μιλούν για δύο τύπους με καπαρντίνες, καπέλα και μαύρα γυαλιά που έπεσαν σαν τα κοράκια στις σοκολάτες περιπτέρου του νησιού και γέμισαν τις τσέπες τους γλυκίσματα.

 


 

Καμιά φορά δεν είναι μόνο το φαγητό ο σκοπός μιας μίνι απόδρασης. Λίγη ξεκούραση, λίγες ανέσεις ενός πεντάστερου ξενοδοχείου, καθαρά ρούχα, αρκούν για να ρισκάρεις μία τιμωρία.


 

Οι δύο παίκτες είπαν ότι έψαχναν λίγα φρούτα, δεν είπαν όμως ότι πήγαν σε λαϊκή αγορά με καροτσάκι για να τα προμηθευτούν.


 

Πού είσαι;;; Πού είσαι;;; Το τραγουδάκι αυτό σιγοτραγούδησαν στη ζούγκλα οι δυο παίκτες όταν συνάντησαν γνωστό παρουσιαστή και travel blogger με το σελφοκόνταρό του και το αφοπλιστικό χαμόγελό του.

Πηγή : menhouse

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html