O «σωτήρας» του facebook που θεραπεύει με ένα άγγιγμα (βίντεο) « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021

O «σωτήρας» του facebook που θεραπεύει με ένα άγγιγμα (βίντεο)

Κατηγορία Ελλάδα στις   12:28 μ.μ.  |  Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021

Παρουσιάζεται ως σωτήρας στα social media στέλνοντας διαφημιστικά μηνύματα σε ανυποψίαστα θύματα για το… θεϊκό χάρισμα του – όπως ο ίδιος το χαρακτηρίζει.

Όπως λέει ο “θεραπευτής” στη  εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA, εδώ και 30 χρόνια με ένα άγγιγμα του βάζει τέλος σε επιληψίες, πνευμονίες, κατάθλιψη, ημικρανίες, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μέχρι και σε εγκεφαλικά.

Στα διαφημιστικά του μηνύματα, επισυνάπτει και στιγμιότυπα επί τω έργω… υποστηρίζοντας ότι οι αξονικές είναι περιττές. Ο ίδιος, με τα χέρια του, θα πιάσει, για παράδειγμα το κεφάλι του ασθενή -όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που προβλήθηκε στην εκπομπή- θα βρει το πρόβλημα και θα δώσει λύση.

“Χάρισμα είναι, βέβαια χάρισμα! Αυτό δε μαθαίνεται. Αλλιώς θα μπορούσα να το πω και στα παιδιά μου και τα παιδιά μου να κάνουν αυτό που κάνω. Εδώ μέχρι και τον εαυτό μου θεραπεύω. Ό,τι και να σας λέω αν δεν το δείτε πάνω σας δε θα το καταλάβετε! Έρχονται οι πόνοι στα χέρια μου, πάει να πει ότι εκεί είναι το πρόβλημα. Και σιγά σιγά με τους πόνους καταλαβαίνω ότι έχει πρόβλημα και μετά εσείς θα καταλάβετε την καλυτέρευση! Και επιληψία και πνευμονία ό,τι και να είναι και αυτό με τον πόνο τραβάω καταλάβατε; Πώς κάνουμε ας πούμε μια αξονική και βρίσκουμε το πρόβλημα; Εγώ το βρίσκω με το χέρι μου”, λέει μεταξύ άλλων στο “Live News”.

Ο “θεραπευτής” ζητά από τους ασθενείς του 30 ευρώ για κάθε επίσκεψη και συνολικά χρειάζονται 20 – 35 επισκέψεις. 

Δείτε το ρεπορτάζ του “Live News” και όσα είπε ο ίδιος στην εκπομπή

Πηγή: newsit.gr



Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html