«Σιωπηλός Δρόμος»: Η νέα σειρά του Mega που θα μας καθηλώσει « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

«Σιωπηλός Δρόμος»: Η νέα σειρά του Mega που θα μας καθηλώσει

Κατηγορία media στις   12:34 μ.μ.  |  Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

Στα backstage της φωτογράφισης της νέας σειράς "Σιωπηλός Δρόμος" βρέθηκε η εκπομπή "ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ"

Θα δούμε πώς μια κοινωνία των πλούσιων προαστίων διαχειρίζεται το γεγονός ότι δεν είναι όλα δεδομένα, σχολίασε ο ηθοποιός Χρήστος Λούλης, ο οποίος στη σειρά υποδύεται έναν άνθρωπο ο οποίος δεν ανήκει σε αυτή την κοινωνία, αλλά μπήκε σε αυτή και θέλει να μείνει εκεί.

Πρόκειται για μια σειρά 13 επεισοδίων με σκηνοθεσία Βαρδή Μαρινάκη με κινηματογραφική αισθητική υψηλών προδιαγραφών, ερμηνείες που θα συγκλονίσουν και ένα καστ σπουδαίων πρωταγωνιστών.

Την πρωτότυπη μουσική της σειράς υπογράφει ο μουσικοσυνθέτης Θοδωρής Ρέγκλης, που «έντυσε» μουσικά το τρέιλερ της ταινίας «Παράσιτα», η οποία απέσπασε 4 βραβεία Όσκαρ το 2020.

Η ιστορία αφορά την απαγωγή ενός σχολικού λεωφορείου στο οποίο επιβαίνουν παιδιά του δημοτικού. Τον ρόλο της διευθύντριας του σχολείου υποδύεται η Μυρτώ Αλικάκη.

«Πιστεύω πολύ στη λογική ενός καλού cast, ενός καλού σκηνοθέτη, ενός επιπέδου παραγωγής» σχολίασε η Μυρτώ Αλικάκη για την εκπομπή «ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ». 

Τον ρόλο της Θάλειας, μια κοπέλας που έχει πολύ περίεργη σχέση με την οικογένειά της, υποδύεται η Πηνελόπη Τσιλίκα. Μετά από καιρό αποφασίζει να επιστρέψει στην Αθήνα και όταν συμβαίνει αυτό, γίνεται και η απαγωγή.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τους: Δημήτρη Λάλο, Πηνελόπη Τσιλίκα, Αντώνη Καφετζόπουλο, Χρήστο Λούλη, Ανθή Ευστρατιάδου, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Νικόλα Παπαγιάννη, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιάννο Περλέγκα, Μυρτώ Αλικάκη και Χριστίνα Φαμέλη.

Πηγή: in.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html