Αυτές οι παράμετροι θα κρίνουν την παράταση του lockdown « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Φορολογικές δηλώσεις: Ποιοι 18χρονοι πρέπει να υποβάλουν φέτος

Yποχρεωμένοι να υποβάλουν ξεχωριστές δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος είναι και φέτος όλοι οι νέοι και οι νέες που ενηλικιώθηκαν εντός του 20...

Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021

Αυτές οι παράμετροι θα κρίνουν την παράταση του lockdown

Κατηγορία Κορονοϊός στις   8:00 π.μ.  |  Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021


Δημήτρης Παρασκευής, μέλος της επιτροπής εμπειρογνωμόνων και αναπληρωτής καθηγητής επιδημιολογίας – προληπτικής ιατρικής ΕΚΠΑ, μίλησε για την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας αλλά και τα στοιχεία που θα καθορίσουν το πότε θα αρθεί το lockdown στη χώρα μας.

Όπως είπε στο δελτίο ειδήσεων του STAR “φαίνεται ότι η εικόνα είναι αρκετά αισιόδοξη… Από τον αριθμό των νοσηλειών φαίνεται ότι η κατάσταση σταθεροποιείται. Είμαστε στην κορύφωση του τρίτου κύματος και αν αυτό ισχύει, είναι ένα αισιόδοξο σενάριο”.

Συμπλήρωσε ότι “ο αριθμός των νοσηλευομένων στις ΜΕΘ αλλά και το ποσοστό κάλυψης των κλινών ΜΕΘ, είναι αυτό που καθορίζει τις αποφάσεις μας. Μια τρίτη παράμετρος είναι για ποιο άνοιγμα συζητάμε”.

Κατά τον ίδιο, ασφαλείς δραστηριότητες και άρα υποψήφιες για “άνοιγμα” το επόμενο διάστημα, είναι πχ τα κομμωτήρια, τα κέντρα αισθητικής και το click away στο λιανεμπόριο. 

Μια άλλη κρίσιμη παράμετρος είναι ποιες είναι οι αντοχές της οικονομίας μας. Μπορεί να επιτρέψει μία μικρή παράταση του Lockdown και σε τι βαθμό;”

Ο ίδιος είπε πάντως, ότι δεν είμαστε μακριά ακόμα και από το άνοιγμα στην Εστίαση, λέγοντας με νόημα ότι “ο Απρίλιος θα είναι σίγουρα ένας πολύ καλύτερος μήνας”. 

Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html