Εξαδάκτυλος για lockdown: Φέτος θα κάνουμε Πάσχα – Πότε θα επιτραπούν κυνήγι, ψάρεμα « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

Εξαδάκτυλος για lockdown: Φέτος θα κάνουμε Πάσχα – Πότε θα επιτραπούν κυνήγι, ψάρεμα

Κατηγορία Κορονοϊός στις   6:51 π.μ.  |  Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

 


Τι ανέφερε για τα κρούσματα κορονοϊού, τη διπλή χρήση της μάσκας και το lockdown ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου..

Αισιόδοξος ότι το lockdown μπορεί να είναι το τελευταίο εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος. Οπως ανέφερε ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, με βάση τους ρυθμούς εμβολιασμού και τον καλό καιρό που περιμένουμε τις επόμενες εβδομάδες, δεν θα φτάσουμε ξανά στο ίδιο σημείο. «Φέτος το Πάσχα τις καμπάνες θα τις ακούσουμε», σημείωσε ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, αυτή την βδομάδα θα υπάρξει αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού, την επόμενη μια σταθεροποίηση και στο τέλος της επόμενης μια πτώση των κρουσμάτων κορονοϊού.

Παράλληλα, ο κ. Εξαδάκτυλος τόνισε πως ο κορονοϊός έχει αλλάξει μορφή και ταχύτητα μετάδοσης και ότι 28 Φεβρουαρίου ή 1η Μαρτίου ενδεχομένως να επιτραπούν κάποιες δραστηριότητες π.χ κυνήγι και ψάρεμα, όπως είχαν επιτραπεί τον προηγούμενο μήνα.

Επισήμανε πως ο κορονοϊός που παλεύουμε αυτή την στιγμή είναι διαφορετικός και συμπεριφέρεται διαφορετικά και στις μικρές ηλικίες. Σύμφωνα με τον κ. Εξαδάκτυλο, η Επιτροπή θα συζητήσει και το θέμα της μάσκας. «Το θέμα είναι πολύπαθο, να μην δημιουργήσουμε σύγχυση πριν έχουμε τις απαραίτητες οδηγίες», ανέφερε ο κ. Εξαδάκτυλος.

Πηγή: ethnos.gr 

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html