«Κωνσταντίνου και Ελένης»: Πώς είναι σήμερα η «Λίλα η μοναδική αγάπη του Μάνθου» « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2021

«Κωνσταντίνου και Ελένης»: Πώς είναι σήμερα η «Λίλα η μοναδική αγάπη του Μάνθου»

Κατηγορία Lifestyle στις   6:11 μ.μ.  |  Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2021



Κάθε φανατικός του «Κωνσταντίνου και Ελένης» θυμάται τη Λίλα, μια από τις «μοναδικές αγάπες» του Μάνθου. Όταν δείτε πως είναι σήμερα θα μείνετε με ανοιχτό το στόμα! Παράλληλα, θυμάστε τον σκράπα φοιτητή «Αναγνώστου» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Σήμερα δε θα μπορείτε να τον αναγνωρίσετε, ενώ παράλληλα έχει κάνει στροφή στην καριέρα του τα τελευταία χρόνια.

Η ίδια πλέον δεν ασχολείται με την υποκριτική, καθώς όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πατρίς», μετά από δώδεκα χρόνια στον χώρο, βίωσε μια βαθιά υπαρξιακή κρίση, η οποία, σε συνδυασμό με την οικονομική ανασφάλεια, την οδήγησε να απομακρυνθεί και να εργαστεί ως καθηγήτρια Αγγλικών σε αθηναϊκά σχολεία. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ηλεία.

Η Μαριάννα Μαρτέλη είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη και σε θέματα που αφορούν τα αδέσποτα, αλλά και τη ρύπανση του περιβάλλοντος, συμμετέχοντας σε διάφορες δράσεις και οργανώσεις.


Θυμάστε την "κυρία Νίτσα" από το Κωνσταντίνου και Ελένης; Σήμερα δε θα την αναγνωρίζετε
Το Κωνσταντίνου και Ελένης είναι μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης. Η κωμική σειρά με πρωταγωνιστές την Ελένη Ράντου και τον Χάρη Ρώμα, προβλήθηκε για πρώτη φορά τις σεζόν 1998-2000 και συνεχίζει να παίζεται μέχρι και σήμερα, σημειώνοντας πολύ υψηλές τηλεθεάσεις.
 
Στη σειρά έκαναν γκεστ εμφανίσεις διάφοροι ηθοποιοί, με κάποιους από τους ρόλους που υποδύθηκαν να συζητιούνται μέχρι και σήμερα. Ένας από αυτούς και της κυρίας Νίτσας, την οποία υποδύθηκε η ηθοποιός, Μαρία Παλαιολόγου. Όμως πώς είναι σήμερα η αγαπημένη ηθοποιός;

Ο φωτογραφικός φακός "έπιασε" την ηθοποιό σε μια της έξοδο κι εκείνη πόζαρε με τον φίλο και συνάδελφό της, Σπύρο Μπιμπίλα. Εκτός όμως, από την "κυρία Νίτσα", δείτε εδώ πώς είναι σήμερα ο θείος Τζόνι της Βλαχάκη.

Δείτε την:



Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html