Ο κορονοϊός σκότωσε τα αδέρφια Δεληγεώργη – Η χρυσή διάρρηξη που τους είχε φέρει στο επίκεντρο « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

Ο κορονοϊός σκότωσε τα αδέρφια Δεληγεώργη – Η χρυσή διάρρηξη που τους είχε φέρει στο επίκεντρο

Κατηγορία Βόλος στις   2:16 μ.μ.  |  Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

O κορονοϊός συνεχίζει να αφήνει πίσω του νεκρούς. Τα αδέρφια Δεληγεώργη προστέθηκαν στη μαύρη λίστα των θυμάτων. Ο Βόλος θρηνεί τους ευεργέτες…

Εφυγε από την ζωή το πρωί ο ευεργέτης του Βόλου Νίκος Δεληγεώργης, σε ηλικία 93 χρόνων. Ο Νίκος Δεληγεώργης είχε προσβληθεί από κορονοϊό και νοσηλεύονταν στο Νοσοκομείο του Βόλου το τελευταίο διάστημα.

Είχε ιδρύσει Κοινωφελές Ιδρυμα και μέσω αυτού έκανε σημαντικές δωρεές στον Δήμο Βόλου, στη Μητρόπολη, και στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Σύμφωνα με το taxydromos.gr, στο Νοσοκομείο Βόλου νοσηλεύεται με κορονοϊό και η σύζυγός του Σοφία, ενώ πριν από λίγες μέρες είχε χάσει την μάχη με τον ιό και ο αδελφός του Γιώργος.

Η διάρρηξη που είχε γίνει θέμα συζήτησης

Ήταν Ιανουάριος του 2018. Ο Νίκος Δεληγεώργης κατήγγειλε στην αστυνομία ότι διαρρήκτες βούτηξαν από το σπίτι του 1.300.000 ευρώ σε μετρητά και 400 χρυσές λίρες που είχε στο διαμέρισμα που ζούσε. Οι δράστες είχαν καταφέρει να παραβιάσουν την εξώπορτα και έφυγαν από το σπίτι χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

Τα χρήματα βρίσκονταν μέσα σε ένα δωμάτιο και επρόκειτο για δεσμίδες πεντακοσάευρων. Λίγες μέρες μετά, ο Νίκος Δεληγεώργης είχε μιλήσει στην Τατιάνα Στεφανίδου και έδωσε μια άλλη εκδοχή. Σύμφωνα με τα όσα είπε, η λεία των ληστών ήταν 50.000 ευρώ, τα οποία προορίζονταν μάλιστα για κοινωφελής σκοπούς και όχι για προσωπική χρήση. Βέβαια ο Νίκος Δεληγεώργης “ανέβασε” το ποσό των λιρών στις 900, από 400 που είχε γίνει γνωστό αρχικά.




Σε κάθε περίπτωση, παρά τις έρευνες που ακολούθησαν οι δράστες παρέμειναν άφαντοι και η υπόθεση ανεξιχνίαστη μέχρι και σήμερα.

Πηγή: newsit.gr



Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html