"Έφυγε" από τη ζωή ο επιχειρηματίας Μιχάλης Μελισσαρόπουλος « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

"Έφυγε" από τη ζωή ο επιχειρηματίας Μιχάλης Μελισσαρόπουλος

Κατηγορία Πάτρα στις   8:47 π.μ.  |  Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021



Θλίψη επικρατεί στην Πάτρα διότι "έφυγε" από τη ζωή ο επιχειρηματίας Μιχάλης Μελισσαρόπουλος το βράδυ της Τετάρτης 24 Φεβρουαρίου.

Σημειώνεται ότι απεβίωσε ο γνωστός αθλητικογράφος Παναγιώτης Συρόπουλος ο οποίος μετά από ένα γερό έμφραγμα που είχε υποστεί.

Συγκεκριμένα η Πάτρα έχασε έναν αρκετά σημαντικό επιχειρηματία τον Μιχάλη Μελισσαρόπουλο ο οποίος νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας.

Ειδικότερα θλίψη επικρατεί στην τοπική κοινωνία της Πάτρας για τον θάνατο του ιδιοκτήτη του ιστορικού Παντοπωλείου Αφοί Μελισσαρόπουλος. Ο Μιχάλης Μελισσαρόπουλος έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Τετάρτης μετά από νοσηλεία στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας.

Το παντοπωλείο του είναι ένα από τα πιο ιστορικά μαγαζιά της Πάτρας, στη συμβολή της Κανακάρη και Φιλοποίμενος, έχοντας πίσω του μια ιστορία τουλάχιστον 100 ετών, με παράδοση στην παραγωγή και την εμπορεία τυροκομικών προϊόντων.

Ο εκλιπών είχε αποσυρθεί τα τελευταία χρόνια από την οικογενειακή επιχείρηση και τα ηνία έχει αναλάβει ο γιος του που συνεχίζει την παράδοση με σεβασμό στην ιστορία του καταστήματος.

Πηγή: athensmagazine.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html