Ολόκληρος άνδρας: Έτσι είναι τώρα ο γιος των Σεφερλή-Τσαβαλιά « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021

Ολόκληρος άνδρας: Έτσι είναι τώρα ο γιος των Σεφερλή-Τσαβαλιά

Κατηγορία Lifestyle στις   3:15 μ.μ.  |  Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021



Θυμάστε τον χαριτωμένο Χάρη, τον γιο των Μάρκου Σεφερλή και Έλενας Τσαβαλιά; Ο ίδιος έχει γίνει… ολόκληρος άνδρας τώρα, με τη μητέρα του, που ετοιμάζεται να πάει με το σύζυγό της στα δικαστήρια, να μας δείχνει το πώς είναι τώρα στα 17 του.

Μάρκος Σεφερλής-Έλενα Τσαβαλιά: Έτσι είναι τώρα ο γιος τους

«Χρόνια γερά, γιε μου! Χρόνια χαρούμενα, μονάκριβέ μου! Χρόνια ευτυχισμένα, υπέροχέ μου! Χρόνια πολλά, αντράκι μου! Σε αγαπάω ατελείωτα!» έγραψε.

Ο Μάρκος Σεφερλής από την άλλη ανέβασε μια φωτογραφία του με το βασικό μότο-αξία που έχει διδάξει στον γιο του, να μην τα παρατάει ποτέ.

«Χρόνια πολλά στο καλύτερο παιδί του κόσμου! Αγόρι μου, είμαι πολύ περήφανος που είμαι πατέρας σου, όχι μόνο για τις καταπληκτικές επιδόσεις σου σε όλους τους τομείς, αλλά και για τον σπάνιο χαρακτήρα σου! Εύχομαι να είσαι υγιής πάνω από όλα και να αγωνίζεσαι καθημερινά -τίμια και με αξιοπρέπεια- για να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα! Εξάλλου αυτό που έχεις μάθει από τους γονείς σου όλα αυτά τα χρόνια και το έχεις κρεμασμένο και στον τοίχο του δωματίου σου είναι ότι δεν πρέπει να τα παρατάς ποτέ! Σ’ αγαπώ πολύ-πολύ και θα στέκομαι πάντα δίπλα σου, όπως έχεις σταθεί κι εσύ σε μένα σε πολύ δύσκολες στιγμές».

«Χρωστάς λεφτά στον Σεφερλή…» - Στην αντεπίθεση ο δικηγόρος του κωμικού προς τον Γιώργο Λαμπάτο
Στην αντεπίθεση βγήκε ο δικηγόρος του Μάρκου Σεφερλή, Μιχάλης Σαρρής, ο οποίος αναφέρθηκε στις καταγγελίες του Γιώργου Λαμπάτου για αληθινά χαστούκια επί σκηνής και τόνισε, ότι εδώ και καιρό του χρωστά αποζημίωση. 
Ο κύριος Σαρρής μίλησε σε πρωινές εκπομπές για το ζήτημα, αναφέροντας πως ο Λαμπάτος έχει δικαστική απόφαση εναντίον για συκοφαντική δυσφήμιση, με τον τελευταίο όμως να επισημαίνει πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.
Μάρκος Σεφερλής: Η απάντηση του δικηγόρου του στον Γιώργο Λαμπάτο
«Οι ισχυρισμοί αυτοί δεν είναι καινούργιοι. Είχε βγει και το 2019 σε δύο τηλεοπτικές εκπομπές. Ο κ. Σεφερλής υπερασπίστηκε τα δικαιώματά του, θεωρούσε ότι είναι απολύτως συκοφαντικοί και ψευδείς οι ισχυρισμοί αυτοί και έκανε αγωγή. Η αγωγή αυτή έχει δικαστεί και δημοσιευτεί.
Σε ένα δικαστήριο που ο κ. Λαμπάτος κλητεύθηκε νόμιμα και δεν ήρθε καν, το δικαστήριο έκρινε ότι είναι ψευδείς και συκοφαντικοί οι ισχυρισμοί του, τον υποχρέωσε να αποκαταστήσει την ηθική βλάβη του κ. Σεφερλή, καταδικάζοντάς τον σε χρηματική αποζημίωση. Με τη βούλα του δικαστηρίου έχουν κριθεί ότι αυτοί οι ισχυρισμοί είναι ψευδείς, συκοφαντικοί και δυσφημιστικοί.
Με λύπη μου λέω ότι όχι μόνο ο κ. Λαμπάτος αυτά που το δικαστήριο τον υποχρέωσε, αλλά από εσάς μαθαίνω ότι επαναλαμβάνει τους ισχυρισμούς».
Στη συνέχεια ο Γιώργος Λαμπάτος, παρενέβη κι εκείνος στην εκπομπή και υποστήριξε πως δεν γνώριζε ότι έχει καταδικαστεί για συκοφαντία εναντίον του Μάρκου Σεφερλή.
«Πέφτω από τα σύννεφα μαθαίνω από εσάς ότι έχω καταδικαστεί, δεν έχω λάβει κλήτευση, το ακούω από εσάς. Καμία απόφαση δεν μπορεί να είναι πάνω από τον άνθρωπο και πάνω από την αλήθεια. Αν χρειαστεί να πληρώσω για το ξύλο που έφαγα και πήγαινα στην παράσταση και τα μάτια έτρεχαν δάκρυα, και πάγωνε το κλάμα. Καθόμουν ακίνητος και δεχόμουν κάθε λίγο μια καρπαζιά από τον κύριο Σεφερλή…», είπε.
Πηγή: athensmagazine.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html