Είδε αυτή την εικόνα στο μπαλκόνι και προσπαθούσε να πιστέψει στα μάτια της – Τι είχε συμβεί « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Έκλεψαν 80.000 ευρώ από 87χρονη – Πώς ξεγέλασαν την άτυχη ηλικιωμένη

Στη Θεσσαλονίκη δύο άγνωστοι έκλεψαν 80.000 ευρώ από ηλικιωμένη. Οι δράστες μπήκαν στο σπίτι με την άδεια της 87χρονης, προσποιούμενοι τους ...

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021

Είδε αυτή την εικόνα στο μπαλκόνι και προσπαθούσε να πιστέψει στα μάτια της – Τι είχε συμβεί

Κατηγορία Ελλάδα στις   4:10 μ.μ.  |  Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021


Δεν έχουν το Θεό τους μικροί και μεγάλοι Ρομά, που ακόμη και μέσα στο lockdown συνεχίζουν με αμείωτη ένταση την παράνομη δράση τους. Δεν έχει σημασία αν η λεία είναι μεγάλη ή μικρή, αλλά το γεγονός ότι κλέβουν ό,τι είναι πρόσφορο για να αρπάξουν.

Φαντάζει απίστευτο αλλά είναι αληθινό το περιστατικό που συνέβη σε σπίτι στη Νέα Άμπλιανη Λαμίας. Η νοικοκυρά είχε απλώσει την μπουγάδα της στο σημείο του μπαλκονιού που φαίνεται στις φωτογραφίες. Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, δύο νεαροί Ρομά με ποδήλατα, σταμάτησαν στο σημείο και αφού πάτησαν πάνω στα κάγκελα κατάφεραν να τραβήξουν διάφορα ρούχα και να τα κλέψουν!

«Στο τέλος δε θα τολμάμε να απλώσουμε ούτε τα ρούχα μας να στεγνώσουν», λέει με απόγνωση στο lamiareport.gr,  η γυναίκα που είχε βάλει την μπουγάδα, η οποία εξαφανίστηκε. 

Οπωσδήποτε υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ανάγκες σε ρούχα, παπούτσια, ακόμη και τρόφιμα, ευτυχώς όμως υπάρχουν άλλοι άνθρωποι και υπηρεσίες που μπορούν να βοηθήσουν χωρίς να χρειάζεται να καταφύγεις στο κλέψιμο.

Για αυτό το βαθύτερο πρόβλημα όπως λένε οι ίδιοι οι πολίτες έχει να κάνει με την νοοτροπία και τη γενικότερη ατιμωρησία που υπάρχει με τη συγκεκριμένη κοινωνική ομάδα και όχι καθ’ αυτό με ότι έχουν πραγματική ανάγκη.

Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html