Καμία εξέλιξη για την καταγγελία Αγρινιώτισσας περί σεξουαλικής παρενόχλησης από ιερέα - Η εξήγηση της Μητρόπολης « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Φορολογικές δηλώσεις: Ποιοι 18χρονοι πρέπει να υποβάλουν φέτος

Yποχρεωμένοι να υποβάλουν ξεχωριστές δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος είναι και φέτος όλοι οι νέοι και οι νέες που ενηλικιώθηκαν εντός του 20...

Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021

Καμία εξέλιξη για την καταγγελία Αγρινιώτισσας περί σεξουαλικής παρενόχλησης από ιερέα - Η εξήγηση της Μητρόπολης

Κατηγορία Αγρίνιο στις   1:39 μ.μ.  |  Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021


Πρόσφατα σόκαρε το Αγρίνιο η συγκλονιστική καταγγελία γυναίκας η οποία (μιλώντας στο ladylike.gr) ανέφερε ότι υπέστη σεξουαλική παρενόχληση, από τα 12 έως τα 14 της χρόνια, από εν ενεργεία ιερέα στην περιοχή του Αγρινίου.

Το εύλογο ερώτημα που διακινήθηκε στην τοπική κοινωνία ήταν  το ποιες θα είναι οι ενέργειες της Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας.

Η απάντηση δόθηκε σήμερα από την Μητρόπολη που υποστηρίζει πως παρόλο που το επεδίωξε μέχρι σήμερα, πέραν των συγκεκριμένων δημοσιευμάτων, δεν τέθηκε υπόψιν της κανέναν άλλο στοιχείο.

Ειδικότερα, η Μητρόπολη έκανε γνωστό πως ζήτησε να γνωστοποιηθούν αρμοδίως όποια στοιχεία υπάρχουν και να επέλθει η σχετική επικοινωνία εκείνων που το επιθυμούν με τους υπευθύνους της Ιεράς Μητροπόλεως.

Η ανακοίνωση της Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας:

Κατόπιν των δημοσιευμάτων, σε τοπικές και μη ιστοσελίδες, όπου γίνεται αναφορά για «…παρενόχληση από ιερέα στην Αιτωλοακαρνανία», ή πως «ο άνδρας αυτός παραμένει ενεργός ιερέας στην Αιτωλοακαρνανία», και επειδή επ’ αυτού γίνεται άστοχος σχολιασμός άνευ στοιχείων και ονομάτων, η Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας ενημερώνει ότι προέβη άμεσα σε συγκεκριμένες ενέργειες ζητώντας α) να γνωστοποιηθούν αρμοδίως όποια στοιχεία υπάρχουν, και β) να επέλθει η σχετική επικοινωνία εκείνων που το επιθυμούν με τους υπευθύνους της Ιεράς Μητροπόλεως.

Οι ενέργειες αυτές έγιναν άμεσα και κατ’ εντολήν του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου, Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά, έχοντας ως σκοπό να εξακριβωθεί αν, όσα είδαν το φως της δημοσιότητος, αφορούν Κληρικό της Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας, ώστε στη συνέχεια με ακριβή πλέον στοιχεία οι αρμόδιες υπηρεσίες να προχωρήσουν στην απαραίτητη διαδικασία για την οδό της δικαιοσύνης.

Μέχρι σήμερα, πέραν των συγκεκριμένων δημοσιευμάτων, καμία άλλη γνωστοποίηση δεν υπήρξε προς την Ιερά Μητρόπολη.

Πηγή: agrinionews.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html