Το κουτί ανοίγει και η εικόνα εντυπωσιάζει – «Εδώ μας έφερε ο κορονοϊός και η κυβέρνηση» « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

Το κουτί ανοίγει και η εικόνα εντυπωσιάζει – «Εδώ μας έφερε ο κορονοϊός και η κυβέρνηση»

Κατηγορία Ελλάδα στις   7:02 μ.μ.  |  Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

Οι εικόνες από την Κοζάνη κάνουν το γύρο του διαδικτύου και προκαλούν συζητήσεις. Δείτε τα όσα έγιναν ενώπιον του δημάρχου της πόλης…

Τα κλειδιά των καταστημάτων τους παρέδωσαν το πρωί οι επιχειρηματίες της εστίασης της Κοζάνης στον Δήμαρχο της πόλης, με τους εκπροσώπους του Σωματείου Καφετεριών «Ερμής» να συμμετέχουν στην Πανελλαδική διαμαρτυρία.

Οι ίδιοι εξέφρασαν για άλλη μια φορά την απόγνωσή τους λόγω των παρατεταμένων μέτρων που έχουν επιβληθεί όλο αυτό το διάστημα για την αντιμετώπιση της πανδημίας, ζητώντας επιπλέον μέτρα στήριξης από την Κυβέρνηση. Δείτε το βίντεο του kozanilife.gr…

Ανάλογες εικόνες εκτυλίχθηκαν και στη Θεσσαλονίκη. Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Εστιατόρων, Ψητοπολών, καφέ – μπαρ, Νόμου Θεσσαλονίκη, Ιωάννης Φιλοκώστας, από τα 2.200 καταστήματα καφεστίασης το 30% λειτουργεί με delivery και takeaway, ενώ και σε αυτά υπάρχει πτώση τζίρου που κυμαίνεται από 30 έως 50%, σε σχέση με την προ-κορονοϊού εποχή.

Ο ίδιος εξήγησε ότι εκτός Θεσσαλονίκης το πρόβλημα είναι ακόμα πιο έντονο. «Τα πιο πολλά καταστήματα επιχείρησαν να λειτουργήσουν με υπηρεσία takeaway και delivery αλλά δεν είχαν θετικό πρόσημο», επισήμανε, τονίζοντας ότι δεν μπορούν να συντηρηθούν με αυτόν τον τρόπο λειτουργίας και ότι έτσι λειτουργούν μόνο όσες επιχειρήσεις ήταν οργανωμένες ανάλογα. 

Πηγή: newsit.gr



Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html