Ανοίγει ο δρόμος για τον τουρισμό: Αυτή η χώρα στέλνει «καραβιές» τουριστών στην Ελλάδα « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021

Ανοίγει ο δρόμος για τον τουρισμό: Αυτή η χώρα στέλνει «καραβιές» τουριστών στην Ελλάδα

Κατηγορία Τουρισμός στις   11:10 μ.μ.  |  Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021

Ανοίγει ο δρόμος για καλύτερες μέρες στον τουρισμό της χώρας μας μετά την πανδημία, με μια χώρα να ετοιμάζεται να στείλει αρκετούς τουρίστες, βοηθώντας και την οικονομία μας.

Συγκεκριμένα, το Ισραήλ δεσμεύεται να στείλει τουρίστες στην Ελλάδα, μετά τη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Μπέντζαμιν Νετανιάχου. Οι δυο τους συμφώνησαν, ότι Ισραηλινοί θα έρχονται στα μέρη μας χωρίς περιορισμούς, μετά την καραντίνα, αφού ο εμβολιασμός κατά του κορωνοϊού στη δική τους χώρα προχωρά με πολύ γρήγορους ρυθμούς, με τα νέα να είναι καλύτερα και για τη δική μας.

«Σας συγχαίρω για τον γρήγορο ρυθμό που εμβολιάζετε τους πολίτες σας. Είμαι πολύ ικανοποιημένος που οι υπουργοί Τουρισμού μας υπογράφουν συμφωνία συνεργασίας στον τουρισμό. Θέλω να υποδεχθώ όσο το δυνατόν συντομότερα Ισραηλινούς τουρίστες στην Ελλάδα, ανέφερε σε κοινές του δηλώσεις μετά τη συνάντηση του με τον Ισραηλινό ομόλογο του, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε, επίσης στη στρατηγική συνεργασία των δύο χωρών, λέγοντας πως είναι σημαντική, ενώ επισήμανε ότι «η Ανατολική Μεσόγειος πρέπει να παραμείνει θάλασσα ειρήνης για όλες τις χώρες».

Σημείωσε ότι η Ελλάδα θα επανέλθει πολύ σύντομα από την οικονομική κρίση μετά την πανδημία του κορωνοϊού.

Αναφερόμενος στο φάρμακο κατά του κορωνοϊού, που παρασκευάζει το Ισραήλ, είπε πως είναι «πολύ χαρούμενος που συζητήσαμε αυτό το νέο φάρμακο», σημειώνοντας πως «η Ελλάδα θα συμμετάσχει στις κλινικές δοκιμές».

Κορωνοϊός: Ο ρόλος του ψηφιακού πιστοποιητικού εμβολιασμού για τον τουρισμό

«Επιχειρηματολογώ για ένα ψηφιακό πιστοποιητικό εμβολιασμού εντός των ορίων της ΕΕ, αλλά επίσης και για κοινό ψηφιακό πιστοποιητικό εμβολιασμού και με τρίτες χώρες, ώστε να διευκολυνθούν οι μετακινήσεις εν όψει τουριστικής περιόδου» επισήμανε ο Κυρ. Μητσοτάκης, σημειώνοντας πως «η συμφωνία με το Ισραήλ θα είναι μία δοκιμή και για άλλες τρίτες χώρες».

Ο Έλληνας πρωθυπουργός εξέφρασε δε την εκτίμηση πως «έως τον Απρίλιο θα έχουμε κατορθώσει να τιθασεύσουμε ακόμη περισσότερο την πανδημία του κορωνοϊού».

«Συζητήσαμε για μία συμφωνία περί ενός πράσινου διαβατηρίου. Ισραηλινοί πολίτες θα μπορέσουν να επισκεφθούν την Ελλάδα χωρίς περιορισμούς, χωρίς υποχρεωτική καραντίνα, μόλις αρθεί η καραντίνα», τόνισε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπέντζαμιν Νετανιάχου στις κοινές του δηλώσεις με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη μετά τη συνάντηση τους στο Ισραήλ.

Πηγή: athensmagazine.gr:


Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html