Του φόρτωσαν τη δολοφονία της συντρόφου του ενώ ήταν αθώος – Η μεγάλη ανατροπή στο έγκλημα « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021

Του φόρτωσαν τη δολοφονία της συντρόφου του ενώ ήταν αθώος – Η μεγάλη ανατροπή στο έγκλημα

Κατηγορία Ελλάδα στις   10:17 π.μ.  |  Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021



Ανάστατη η Κως από τις αποκαλύψεις για το στυγερό έγκλημα. Η δολοφονία της 43χρονης συντάραξε ολόκληρη τη χώρα…



Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Δωδεκανήσου, θα αναβιώσει την 1η Μαρτίου 2021, υπόθεση με κατηγορούμενο έναν 52χρονο Αλβανό, που είχε κριθεί, άδικα, ένοχος ανθρωποκτονίας από πρόθεση της 43χρονης Ρουμάνας συντρόφου του, μητέρας τριών παιδιών.


Ο κατηγορούμενος έχει αφεθεί ήδη ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισής του μια φορά κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του, με ομόφωνη απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Δωδεκανήσου, κατόπιν όμοιας εισήγησης του Εισαγγελέα της έδρας και σε ικανοποίηση αιτήσεως αναστολής της ποινής του.


Όπως απεκάλυψε η “Δημοκρατική”, ο 52χρονος, είχε καταδικαστεί τον Ιούνιο του 2015 σε ποινή ισόβιας κάθειρξης, ποινή φυλάκισης 3 ετών και 5 μηνών και χρηματική ποινή 1.000 ευρώ και μόλις πρόσφατα προέκυψαν νέα στοιχεία ότι δεν διέπραξε τον φόνο για τον οποίο κατηγορήθηκε και στιγματίστηκε.


Πιο συγκεκριμένα ο υπαστυνόμος Β’ Μιχάλης Σπανάκης, επικεφαλής του γραφείου εγκληματολογικών ερευνών της Β’ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου προσκόμισε στοιχεία που διαβιβάστηκαν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών της Κω, από την ταυτοποίηση αποτυπωμάτων (δακτυλοσκόπηση) που ελήφθησαν από το μπάνιο στο οποίο βρέθηκε νεκρή από μαχαιρώματα το θύμα.



Προέκυψε συγκεκριμένα ότι τα δακτυλικά αποτυπώματα που ελήφθησαν από πλακάκια του μπάνιου, δίπλα στο άψυχο σώμα της 43χρονης, ανήκουν με απόλυτη βεβαιότητα σε έναν Πακιστανό, ο οποίος διέμενε με ομοεθνείς του σε διαμέρισμα ορόφου στην πολυκατοικία, όπου διεπράχθη το έγκλημα.


Το χρονικό της δολοφονίας

Όλα έγιναν στις 14 Απριλίου του 2014 στην περιοχή Πλατάνι στην Κω. Ο 52χρονος, τρεμάμενος, φώναζε: «Την σφάξανε ρε παιδιά, δεν μπορώ να το πιστέψω, ποιος το έκανε ρε παιδιά»;


Ο 52χρονος οδήγησε τους αστυνομικούς στην οικία του, όπου εντός του μπάνιου υπήρχε το πτώμα της 43χρονης.

Το πτώμα βρισκόταν σε ύπτια θέση, ήταν γυμνό από την μέση και κάτω και το εσώρουχό της τραβηγμένο στο ύψος των γονάτων και έφερε μία εγκάρσια τομή μήκους οκτώ με δέκα εκατοστά περίπου στην περιοχή του αιδοίου, ένα τραύμα από τέμνον όργανο στην περιοχή της καρωτίδας και μία τομή στην εξωτερική πλευρά του αριστερού στήθους.


Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης στην πόρτα του διαμερίσματος, ούτε στην μπαλκονόπορτα του σαλονιού και ότι το κλειδί του σπιτιού ήταν πάνω στην εξωτερική πλευρά της πόρτας, η οποία ήταν ανοιχτή. Ο 52χρονος υποστήριξε ότι ο ίδιος με τα κλειδιά του άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος, όπως και την μπαλκονόπορτα, η οποία ήταν κλειστή αλλά όχι κλειδωμένη. Ισχυρίστηκε ότι άνοιξε την μπαλκονόπορτα, ζητώντας βοήθεια από τους γείτονες.


Ο 52χρονος, που βρισκόταν προηγουμένως σε ζαχαροπλαστείο-παρασκευαστήριο, στο οποίο εργάζεται, σε μικρή απόσταση από τον τόπο του εγκλήματος, προέβαλε άλλοθι. Ο εργοδότης του επιβεβαίωσε ότι βρισκόταν στην εργασία του, ενώ το ίδιο προέκυψε από την έρευνα των καμερών ασφαλείας του καταστήματος, αλλά και την εξέταση υπαλλήλων.


Οι συνήγοροι υπεράσπισής του επέμειναν στο γεγονός ότι από τις έρευνες που διενεργήθηκαν προέκυψε ότι στον χρόνο που έγινε το έγκλημα ο ίδιος ήταν στην εργασία του, ενώ παραπέρα υποστήριξαν ότι ο φονιάς κυκλοφορεί ελεύθερος καθώς και από τις έρευνες DNA δεν προέκυψαν στοιχεία σε βάρος του, ενώ βρέθηκε σε νύχι, στο δεξί χέρι και στο παντελόνι του θύματος γενετικό υλικό από άγνωστο άνδρα.


Στον χώρο της κουζίνας βρέθηκε ένα μαχαίρι κοπής ψωμιού, μήκους 31 εκατοστών, το οποίο ήταν τοποθετημένο μέσα σε ποτήρι μαζί με άλλα πλυμένα μαχαιροπίρουνα και το οποίο, όπως διαπιστώθηκε, έφερε πέριξ του σημείου στο οποίο ενώνεται η λάμα με την χειρολαβή, αποξηραμένο αίμα καθώς και δερματικό ιστό στα δόντια του.


Σύμφωνα με καταθέσεις γειτόνων άκουσαν φωνές (στα Ρουμάνικα) και έκκληση για βοήθεια από το συγκεκριμένο διαμέρισμα γύρω στη μία το μεσημέρι και λίγα λεπτά αργότερα (γύρω στη μία και μισή), εμφανίστηκε συγκλονισμένος και τρεμάμενος ο σύντροφός της, λέγοντας ότι τη βρήκε σφαγμένη.

Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html