Σκοτώθηκε στρατιώτης σε φοβερό τροχαίο – Δάκρυα στην ταξιαρχία πεζοναυτών που υπηρετούσε « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021

Σκοτώθηκε στρατιώτης σε φοβερό τροχαίο – Δάκρυα στην ταξιαρχία πεζοναυτών που υπηρετούσε

Κατηγορία Βόλος στις   9:49 π.μ.  |  Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021



Καρτέρι θανάτου έστησε η μοίρα σε 22χρονο από τον Αλμυρό, ο οποίος βρήκε τραγικό τέλος σε τροχαίο δυστύχημα μεταξύ Σούρπης και Αμαλιάπολης, το απόγευμα της Παρασκευής (12-02-2021).

Το νήμα της ζωής κόπηκε ξαφνικά και πρόωρα για τον οπλίτη βραχείας ανακατάταξης που υπηρετούσε στο 521 Τάγμα της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών στο στρατόπεδο Γεωργούλα, όταν το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με διερχόμενο ΙΧΕ αυτοκίνητο.

Απαρηγόρητος έχει ξεσπάσει ο θρήνος στον Αλμυρό για το παλικάρι, γεμάτο όνειρα για τη ζωή, που χάθηκε τόσο άδικα στην άσφαλτο. Το άγγελμα του άδικου χαμού ενός νέου ανθρώπου έχει συνταράξει τους πάντες. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει την τραγική απώλεια. Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 16:50 το απόγευμα, στο επαρχιακό οδικό δίκτυο μεταξύ Σούρπης και Αμαλιάπολης.

Στο συγκεκριμένο σημείο συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά το ΙΧΕ αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 22χρονος με διερχόμενο ΙΧΕ αυτοκίνητο που οδηγούσε 55χρονος. Από τη σύγκρουση, που φαίνεται να ήταν σφοδρή, το ΙΧΕ αυτοκίνητο, ένα Smart, με οδηγό τον 22χρονο από τον Αλμυρό, ανετράπη στο οδόστρωμα.



Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Αλμυρού, αλλά δυστυχώς ο 22χρονος είχε υποστεί πολλαπλά τραύματα και παρά τις προσπάθειες των διασωστών και των γιατρών δυστυχώς κατέληξε.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, η τοπική κοινωνία του Αλμυρού, από όπου κατάγονταν και διαμένει η οικογένειά του, έχει βυθιστεί στο βαρύ πένθος. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια και συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα διερευνώνται.

Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html