Θρήνος στις Ένοπλες Δυνάμεις: "Έφυγε" από τη ζωή ένας 48χρονος αεροπόρος « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2021

Θρήνος στις Ένοπλες Δυνάμεις: "Έφυγε" από τη ζωή ένας 48χρονος αεροπόρος

Κατηγορία Ελλάδα στις   12:10 π.μ.  |  Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2021



Δυστυχώς πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε στη μάχη του ενάντια στον καρκίνο ένας 48χρονος αεροπόρος με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Σημειώνεται ότι πριν λίγες μέρες "έχασε" τη μάχη με τον καρκίνο και ο δημοσιογράφος Νάσος Νασόπουλος προκαλώντας μεγάλη θλίψη στο χώρο.

Συγκεκριμένα ένας 48χρονος αεροπόρος στις Ένοπλες Δυνάμεις πάλευε αρκετές μέρες με τον καρκίνο όμως δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να καταλήξει.

Έχασε τη ζωή του με τον καρκίνο ένας αεροπόρος.

Ένοπλες Δυνάμεις: Η μάχη του με τον καρκίνο

Ειδικότερα οι Ένοπλες Δυνάμεις θρηνούν για την απώλεια στελέχους τους στα 48 του χρόνια, που έδωσε σκληρή, αλλά άνιση -όπως αποδείχθηκε- μάχη με την επάρατη νόσο. Ο άτυχος άνδρας της Πολεμικής Αεροπορίας «έσβησε» σήμερα τα ξημερώματα, στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλευόταν.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα magnesianews.gr, ο Ν. Π. υπηρετούσε στην 111 Πτέρυγα Μάχης Νέας Αγχιάλου, ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο ανήλικων αγοριών. Η κηδεία του έγινε την  Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου, στις 11:30 το πρωί, στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Βόλου.

Παράκληση της οικογένειας είναι, αντί στεφάνων, τα χρήματα να δοθούν στον Σύλλογο «Φλόγα». Σημειώνεται, ωστόσο, ότι έχει ήδη στείλει στεφάνι ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ.

Η είδηση για το θάνατο του Γιώργου Ζιάκα έπεσε σαν βόμβα στην τοπική κοινωνία της Λαμίας το πρωί της Κυριακής. Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport τον πρόδωσε η καρδιά του σε ηλικία 69 ετών

Το όνομα της "Οικογένειας Ζιάκα" είναι άρρηκτα δεμένο με την εστίαση αφού η οικογένεια είναι στο χώρο από το 1970, όταν οι γονείς του Γιώργου είχαν ανοίξει την πρωτη ταβέρνα στην Υπάτη.

Ο Γιώργος Ζιάκας το 1978 άνοιξε την ταβέρνα «ο ΣΠΕΣΙΑΛΙΣΤΑΣ» στον περιφερειακό της Τυμφρηστού στη Λαμία και μετέπειτα στον ίδιο χώρο μετονομάστηκε ως «Capriccio» έως το 1984 όπου επέστρεψε στην Υπάτη. Την ίδια εποχή είχε και το μπαρ του Δημοτικού Θεάτρου Λαμίας, την περίοδο που ήταν Διευθυντής ο Κώστα Λιάσκας.

Από το 1987-1990 ο Γιώργος Ζιάκας εργάστηκε ως σεφ στην Αθήνα και στη συνέχεια επέστρεψε στην Υπάτη, όπου δημιούργησε το φημισμένο «Χάνι του Ζιάκα», το οποίο λειτουργεί μέχρι και σήμερα. Παράλληλα από το 1998 δημιούργησε και τον ξενώνα «Αρχοντικό του Ζιάκα»

Ο Γιώργος Ζιάκας ήταν πολύ αγαπητός επαγγελματίας, αυτοδημιούργητος και ταυτόχρονα πολύ καλός άνθρωπος και άριστος οικογενειάρχης. Αφήνει πίσω του την αγαπημένη του σύζυγο, τα δυο του παιδιά Νίκο και Κώστα, καθώς και τέσσερα εγγόνια. Επίσης, σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στο Ρέθυμνο, η είδηση θανάτου του Βιβλιοθηκονόμου της Βιβλιοθήκης του Ιδρύματος, Παντελή Γενεράλη που έφυγε από την ζωή πριν λίγες ώρες.

Πηγή: athensmagazine.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html