Το τραπέζι που έστρωσε του στοίχισε 3.000 ευρώ – Σκηνές απείρου κάλλους.. « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021

Το τραπέζι που έστρωσε του στοίχισε 3.000 ευρώ – Σκηνές απείρου κάλλους..

Κατηγορία Ελλάδα στις   4:22 π.μ.  |  Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021



«Ξινό» βγήκε το κορονο-τραπέζι που «έστρωσε» χθες  ένας 40χρονος από το Ριζόμυλο για ορισμένους φίλους του, αφού έφαγε πρόστιμο 3.000 ευρώ, για παράβαση του νόμου περί μετάδοσης ασθενειών.

Σύμφωνα με πληροφορίες συνδαιτημόνες στο βραδινό τραπέζι μετά μουσικής, ήταν συνολικά 9 άτομα, μεταξύ των οποίων και ένα ανήλικο παιδί. Μετά από καταγγελία που έγινε στο Αστυνομικό Τμήμα Ρήγα Φεραίου αστυνομικοί από το Βελεστίνο μετέβησαν στο Ριζόμυλο στο σπίτι του 40χρονου.

Του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ, ενώ επίσης πρόστιμα επιβλήθηκαν σ’ άλλα τέσσερα άτομα, από 300 ευρώ ο καθένας, για άσκοπη μετακίνηση. Ο 40χρονος διώκεται ως «διοργανωτής». Με εντολή Εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος και θα παραπεμφθεί σε ρητή δικάσιμο.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, συνολικά στη Μαγνησία το τελευταίο 24ωρο βεβαιώθηκαν 30 παραβάσεις των μέτρων για τον COVID-19. Πρόστιμα επιβλήθηκαν σε δύο οδηγούς φορτηγών, σε έναν  οδηγό Ι.Χ., σε έναν οδηγό λεωφορείου και σε έναν πεζό που δεν φορούσαν μάσκα, ενώ «καμπάνες» ακόμη έπεσαν σε 9 πεζούς και 11 οδηγούς για άσκοπη μετακίνηση.

Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html