Αγόρι από το Αγρίνιο που βιάστηκε κατ΄ επανάληψη στα 12 του χρόνια μετατράπηκε σε θύτη ως ενήλικας – Τι λέει η μητέρα του « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021

Αγόρι από το Αγρίνιο που βιάστηκε κατ΄ επανάληψη στα 12 του χρόνια μετατράπηκε σε θύτη ως ενήλικας – Τι λέει η μητέρα του

Κατηγορία Αγρίνιο στις   9:30 μ.μ.  |  Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021

 



Τόσο η μητέρα του θύματος που σήμερα είναι 31 ετών, όσο και ο δικηγόρος της οικογένειας Κώστας Καπελλάκης ξεδίπλωσαν τις πτυχές της υπόθεσης που στιγμάτισε τον νεαρό και τον μετέτρεψε σε θύτη.

Μια συγκλονιστική υπόθεση βιασμού ενός 12χρονου (τότε) αγοριού και μάλιστα από “φίλο” της οικογένειας αποκάλυψε ο ΑΝΤ1 και η εκπομπή “Πρωινοί Τύποι”.

Θύμα ένα 12χρονο αγόρι που σήμερα είναι 31 ετών. Το θύμα υπέστη σεξουαλική κακοποίηση κατ’ εξακολούθηση. Θύτης, όπως συχνά συμβαίνει σε τέτοιες υποθέσεις, άτομο που ανήκει στο ευρύτερο κοινωνικό του περιβάλλον.

Στα 18 διαγνώστηκε με διπολική διαταραχή κι ανέπτυξε παραβατική συμπεριφορά εναντίον ηλικιωμένης. Στην απολογία του για την συμπεριφορά του, το 2013, ανέφερε για πρώτη φορά την κακοποίηση που υπέστη στα 12 του χρόνια κι άρχισε να ερευνάται η υπόθεση. Τελικά, ο θύτης, 60 ετών σήμερα, καταδικάστηκε σε 5 χρόνια αμετάκλητα.

Συγκλονίζει η μητέρα του θύματος

Η μητέρα του θύματος τόνισε στον ΑΝΤ1 ότι “όταν έγιναν τα γεγονότα ο γιος μου ήταν 12 ετών. Αφού ο θύτης γνώρισε εμάς το παιδί δεχόταν απειλές ότι έαν πεις κάτι, γίνει κάτι, θα κάνω το ίδιο στη μητέρα σου, την αδελφή σου, του απειλούσε την οικογένεια με λίγα λόγια.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html