Σοκάρει το πόρισμα του ιατροδικαστή για τη δολοφονία της μητέρας « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021

Σοκάρει το πόρισμα του ιατροδικαστή για τη δολοφονία της μητέρας

στις   10:51 π.μ.  |  Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021


Η Κρήτη παραμένει ανάστατη από τη δολοφονία μητέρας τριών παιδιών σε μεζονέτα στα Χανιά…



Δεκατέσσερις μαχαιριές υπέστη η άτυχη 54χρονη στα Μεσκλά, που έπεσε νεκρή από τα χέρια, όπως όλα δείχνουν, του Νορβηγού συντρόφου της στην οικία της. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αναφορά του ιατροδικαστή Σταμάτη Μπελιβάνη από τη διαδικασία της νεκροψίας – νεκροτομής, το θύμα είχε 8 τραύματα τομής και 6 εκδορές από το μαχαίρι του δράστη, με μία από αυτές, στην πλάγια τραχηλική χώρα, να έχει σαν αποτέλεσμα τη ρήξη δεξιάς καρωτίδας, την απώλεια αίματος και εν τέλει το θάνατο της γυναίκας.


Οι περισσότερες από τις μαχαιριές ήταν στο ύψος του αυχένα και των ώμων, με την χαμηλότερη στην αριστερή μασχάλη της άτυχης γυναίκας, η οποία κατέληξε από καταπληξία, ως αποτέλεσμα της απώλειας αίματος που υπέστη.


Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον Νορβηγό

Εν τω μεταξύ οι αστυνομικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του Νορβηγoύ με τον οποίο συζούσε η άτυχη γυναίκα και που θεωρείται, ως ο βασικός ύποπτος για την αποτρόπαια πράξη.


Σύμφωνα με το zarpanews.gr, η αστυνομία εκτιμά πως ο Νορβηγός δεν έχει καταφέρει να φύγει από την Κρήτη, καθώς όπως προκύπτει από τους ελέγχους που έχουν πραγματοποιηθεί σε αεροπορικές και ακτοπλοϊκές εταιρείες δεν υπάρχει το όνομα του στις λίστες επιβατών. Όποτε οι αστυνομικοί θεωρούν πως είναι ζήτημα χρόνου ο εντοπισμός του.


Όπως αναφέρουν νορβηγικά ΜΜΕ, οι αρχές της χώρας είναι ήδη ενημερωμένες για την υπόθεση, με τον άνδρα, εξάλλου, να καταζητείται στη γειτονική Εσθονία.


Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews, ο Νορβηγός που συζούσε με την 55χρονη και αναζητείται ως ο υπ’ αριθμόν ένα ύποπτος για το έγκλημα τηλεφώνησε στο παιδί μέσω κινητού και της εφαρμογής messenger. Ο άνδρας, σύμφωνα πάντα με τα όσα μεταδίδει το flashnews, παραδέχθηκε την αποτρόπαια πράξη του, προκαλώντας την οργή του παιδιού. 


Κατά τις ίδιες πληροφορίες, μετά το τηλεφώνημα του Νορβηγού αμέσως ενημερώθηκαν οι αρχές και έγινε προσπάθεια να εντοπιστεί το στίγμα του κινητού τηλεφώνου, κάτι το οποίο – σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες – δεν έγινε. 


Τι λέει ο εν διαστάσει σύζυγος της γυναίκας

«Όταν με πήρε τηλέφωνο και με ενημέρωσε για τη φασαρία που γινόταν στο σπίτι, μου ζήτησε να την πάρω πίσω. Όμως εγώ δεν είχα πάει ποτέ στο σπίτι που ζούσε. Ήταν 23.00 το βράδυ. Της είπα να πάει να μείνει κάπου αλλού. Μετά έκλεισε το κινητό και στη συνέχεια πήρα τον σύντροφό της. Του είπα να μην της κάνει κακό. “Είναι τρελή” μου απάντησε αλλά κατάλαβα ότι γινόταν μια φασαρία. 


Πήρα πολλές φορές εκείνο το βράδυ. Όταν το σήκωσε ξανά μου υποσχέθηκε ότι δεν θα της κάνει κακό. Δεν ήταν η πρώτη φορά. Είχαν γίνει και άλλα επεισόδια. Όπως τον περασμένο Απρίλιο, όταν και πάλι είχαμε καραντίνα λόγω του κορονοϊού”.


Ο εν διαστάσει σύζυγος της άτυχης γυναίκας εμφανίζεται πεπεισμένος πως ο Νορβηγός καταζητούμενος σκότωσε τη μητέρα των δύο παιδιών του. “Είναι ντροπή να συμβαίνουν όλα αυτά” λέει μεταξύ άλλων στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή Τ LIVE στον Alpha, ο εν διαστάσει σύζυγος της μητέρας που δολοφονήθηκε…



 



Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html