Φρίκη στην Αιτωλοακαρνανία: Ήταν μέρες δεμένη δίπλα στον νεκρό άνδρα της « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021

Φρίκη στην Αιτωλοακαρνανία: Ήταν μέρες δεμένη δίπλα στον νεκρό άνδρα της

στις   12:26 μ.μ.  |  Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021



Θρίλερ στο Χαλκιόπουλο Αιτωλοακαρνανίας, όπου ζευγάρι ηλικιωμένων βρέθηκε δεμένο σε καρέκλα. Τους είχαν αφήσει εκεί για μέρες, χτυπημένους. Δεν άντεξε και ξεψύχησε ο άνδρας, χτυπημένη στο μάτι, αφυδατωμένη και σε σοκ η 91χρονη γυναίκα. Τι κατάφερε να πει στους διασώστες.

Σκηνές πρωτόγνωρης φρίκης αντίκρισαν οι αστυνομικοί στο Χαλκιόπουλο της Αιτωλοακαρνανίας, καθώς βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα αποτρόπαιο θέαμα. Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων ήταν δεμένο χειροπόδαρα, με τον άνδρα να μην αντέχει και να ξεψυχά!

Το περιστατικό που σοκάρει ακόμα και τους πιο ψύχραιμους αποκαλύφθηκε σήμερα (14.01.2021) το πρωί όταν άνδρες της ΕΛΑΣ κλήθηκαν από κατοίκους του ορεινού χωριού της Αιτωλοακαρνανίας να μπουν στο σπίτι του ηλικιωμένου ζευγαριού, καθώς τα ίχνη τους αγνοούνταν τις τελευταίες ημέρες. 

Οι αστυνομικοί ανατρίχιασαν στην εικόνα που είδαν. Η 91χρονη γυναίκα και ο σύζυγος της, που είχε ξεψυχήσει, ήταν δεμένοι.

Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η γυναίκα που ήταν σε κατάσταση σοκ μεταφέρθηκε στον νοσοκομείο. «Η σύζυγος ήταν ζωντανή, ενώ ο άνδρας της νεκρός. Η γυναίκα ήταν χτυπημένη στο μάτι και αφυδατωμένη» λέει στο newsit.gr, o πρόεδρος της κοινότητας του Χαλκιόπουλου, Βασίλης Ταλιούρας και συνεχίζοντας προσθέτει: «Από ό,τι μου είπαν, η γυναίκα είπε στους αστυνομικού και στους διασώστες του ΕΚΑΒ ότι ήταν δεμένη από την Παρασκευή. Ήταν σε άθλια κατάσταση και δεν μπόρεσε να δώσει καμία άλλη πληροφορία».

Το ηλικιωμένο ζευγάρι δεν έχει παιδιά, καθώς ο γιος τους έχει πεθάνει εδώ και πολλά χρόνια. Οι υπόλοιποι κοντινοί τους συγγενείς ήταν αυτοί που κάλεσαν την αστυνομία. 

Στο Χαλκιόπουλο πηγαίνει και κλιμάκιο της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ενώ ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα. Το πιθανότερο από θέλει το άτυχο ζευγάρι να έπεσε θύμα αδίστακτων εγκληματιών οι οποίοι μπήκαν στο σπίτι για να τους ληστέψουν. 

Ρεπορτάζ: Θανάσης Γερασιμίδης
newsit
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html