Τραγωδία: 34χρονη μητέρα βούτηξε γυμνή στο κενό αγκαλιά με το 5 μηνών μωράκι της « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021

Τραγωδία: 34χρονη μητέρα βούτηξε γυμνή στο κενό αγκαλιά με το 5 μηνών μωράκι της

στις   12:00 μ.μ.  |  Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2021



Τραγωδία: Σοκ προκαλεί η είδηση πως μία 34χρονη μητέρα βούτηξε γυμνή στο κενό αγκαλιά με το 5 μηνών μωράκι της από το ρετιρέ που έμενε στο Χονγκ Κονγκ. Επίσης, ένα τρομακτικό και απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Κύπρο στα Κατεχόμενα όπου ένας ανήλικος σκότωσε τους γονείς του και έπειτα έδωσε ένα τέλος στη ζωή του.



Η νεαρή, που είχε μια έντονη κοσμική ζωή και στο παρελθόν είχε φωτογραφηθεί με τη Χίλαρι Κλίντον και τη Ρίτα Όρα, ήταν η μοναχοκόρη ενός πλούσιου Κινέζου επιχειρηματία, που δραστηριοποιείται στον χώρο των πολυτελών κατοικιών.


«

Η γυναίκα, που μεγάλωνε μόνη την κόρη της, φαίνεται ότι έπασχε από επιλόχειο κατάθλιψη. Οι αστυνομικοί που βρήκαν το άψυχο κορμί της δεν εντόπισαν κάποιο σημείωμα που να ρίχνει περισσότερο φως στο λόγο που την ανάγκασε να βάλει τέλος στη ζωή της.




Σε πολλές αναρτήσεις της στο Instagram εξέφραζε την απέραντη αγάπη για το παιδί που είχε αποκτήσει. Πριν λίγο καιρό στη λεζάντα της φωτογραφίας που κράταγε το μωρό της είχε γράψει: «Αυτός είναι ο τρόπος του Θεού να μου δείξει ότι υπάρχει προοπτική στη ζωή. Σε ευχαριστώ που ήρθες στη ζωή μου αγαπημένη μου κόρη».




Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html