Νεκρός ο 26χρονος Αδάμος που αγνοείτο-Βρέθηκε σε κοίτη ποταμού η σορός του « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021

Νεκρός ο 26χρονος Αδάμος που αγνοείτο-Βρέθηκε σε κοίτη ποταμού η σορός του

στις   11:04 μ.μ.  |  Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021



Τραγική κατάληξη είχε η προσπάθεια για τον εντοπισμό του 26χρονου Αδάμου Αδάμου, ο οποίος αγνοείτο από την οικία του, στον Άγιο Γεώργιο Συλίκου στη Λεμεσό, από την παραμονή Πρωτοχρονιάς.


Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού Λευτέρη Κυριάκου, η σορός του άτυχου 26χρονου, εντοπίστηκε σε κοίτη ποταμού του χωριού του και αμέσως στο σημείο κλήθηκαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία απέκλεισαν τη σκηνή και άρχισαν έρευνες

Στο σημείο σπεύδουν και οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, για εξέταση της σορού, ενώ τα αίτια του θανάτου του, διερευνώνται από τις Αρχές.


Στο χώρο βρίσκονται εξάλλου και συγγενείς του θύματος, οι οποίοι μόλις ενημερώθηκαν για το τραγικό γεγονός, προσέτρεξαν στον περιβάλλοντα χώρο του ποταμού, όπου εντοπίστηκε η σορός

Υπενθυμίζεται πως σε δηλώσεις της στον REPORTER, η μητέρα του 26χρονου, είχε αναφέρει πως ο άτυχος Αδάμος, είχε φύγει από το σπίτι του πεζός, αφού το αυτοκίνητό του είναι ακόμα σταθμευμένο στην οικία του. Η τελευταία κλήση που έλαβε ο γιος της στο τηλέφωνο του, ήταν γύρω στη μία τα ξημερώματα, της 3ης Ιανουαρίου.

πηγη reporter.com.cy


 


Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html