Το μπάνιο ζευγαριού με τον 7 μηνών γιο τους κατέληξε σε τραγωδία « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

Το μπάνιο ζευγαριού με τον 7 μηνών γιο τους κατέληξε σε τραγωδία

στις   1:35 μ.μ.  |  Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

 


Ένα ζευγάρι θάφτηκε ζωντανό κάτω από βράχους σε παραλία της Βραζιλίας,


Οι διασώστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν το μωρό από τα χέρια της μητέρας του, έχασε ωστόσο κι αυτό τη ζωή του λίγο αργότερα.




Σε αδιανόητη τραγωδία εξελίχθηκε το ταξίδι αναψυχής της νεαρής οικογένειας, όταν είπαν να πάνε για ένα μπάνιο σε μια όμορφη παραλία.


Η 33χρονη Stella Souza, ο 32χρονος άντρας της Hugo Pereira και ο μικρός Sol Souza δεν είναι πια στη ζωή. Τους καταπλάκωσε κατολίσθηση στην παραλία και θάφτηκαν κάτω από την άμμο.


Όλοι έτρεξαν να βοηθήσουν, προσπαθώντας να βγάλουν τους βράχους από πάνω τους. Κάποια στιγμή εντόπισαν τη μητέρα με το μωρό στην αγκαλιά, σε στάση που φαινόταν ότι προσπάθησε να το προστατεύσει.


Η Stella ήταν νεκρή, το 7 μηνών μωρό ζούσε ακόμα. Του έδωσε τις πρώτες βοήθειες ένας γιατρός επιτόπου, ο μικρός δεν τα κατάφερε ωστόσο.


Ο Igor Caetano, που έχει μια επιχείρηση στην παραλία, επιβεβαίωσε πως ο Sol βγήκε από τις πέτρες ζωντανός. Νεκρό βρέθηκε και το σκυλί τους.


Η παραλία έφερε προειδοποιητικές πινακίδες για κίνδυνο κατολίσθησης, ήταν ωστόσο ανοιχτή στο κοινό. Ο εκπρόσωπος του δήμου, Fábio Pinheiro, ισχυρίζεται μάλιστα ότι είχαν γίνει συστάσεις στην οικογένεια να μην κάθεται κοντά στους βράχους στιγμές πριν την τραγωδία.


Εκείνος ήταν υπεύθυνος ξενοδοχείου και εκείνη σπούδαζε ψυχολογία. Άφησε πίσω της έναν γιο από προηγούμενο γάμο...

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html