Έκτακτο επίδομα τα Χριστούγεννα: Σε ποιους και πότε θα δοθεί « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020

Έκτακτο επίδομα τα Χριστούγεννα: Σε ποιους και πότε θα δοθεί

Κατηγορία Συνταξιούχοι στις   10:38 π.μ.  |  Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020



Την καταβολή έκτακτου επιδόματος τα Χριστούγεννα στους χαμηλοσυνταξιούχους που δεν θα λάβουν αναδρομικά εξετάζει το κυβερνητικό επιτελείο προκειμένου να συμπεριληφθεί και αυτή η ευάλωτη κοινωνική κατηγορία στο συνολικό πακέτο στήριξης του 2020. Παράλληλα, δείτε αναλυτικά τις ημερομηνίες καταβολής όλων των Ταμείων για τις συντάξεις του Νοεμβρίου.


Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», αρμόδιες πηγές τονίζουν πως οι επόμενες κινήσεις θα κριθούν από την πορεία των δημοσιονομικών τον μήνα Οκτώβριο ώστε να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις περί τα μέσα Νοεμβρίου ενώ διευκρινίζουν πως το επίδομα εφόσον υλοποιηθεί θα καταβληθεί έως τον Δεκέμβριο και δεν θα είναι 13η σύνταξη, αλλά ένα εφάπαξ ποσό.


Το ύψος του επίσης δεν θα κυμαίνεται στα επίπεδα της σύνταξης αλλά θα είναι χαμηλότερο και όπως διευκρινίζουν οι ίδιες πηγές θα εξαρτηθεί από τα δημοσιονομικά περιθώρια που θα διαπιστωθεί ότι υπάρχουν.


Έκτακτο επίδομα τα Χριστούγεννα

Άλλωστε φέτος λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών δημοσιονομικός ευελιξίας η κυβέρνηση έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει στην καταβολή του συγκεκριμένου επιδόματος εφόσον δεν ανατραπεί η σημερινή κατάσταση τους επόμενους μήνες από τις εξελίξεις στο μέτωπο της πανδημίας.


Σύμφωνα με πληροφορίες αναλόγως της πορείας των εσόδων το επόμενο δίμηνο και παρά το θολό τοπίο στον φετινό προϋπολογισμό κυβερνητική επιδίωξη είναι να σχεδιαστεί όσο το δυνατόν γίνεται ομαλότερος ο δρόμος στο κομμάτι της οικονομίας για τα ελληνικά νοικοκυριά τα οποία σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις ανησυχούν ιδιαιτέρως για τις οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας.

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html