Ασθενής με κορωνοϊό περιγράφει τα συμπτώματα « Enimerosi 247

Translate

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

Ασθενής με κορωνοϊό περιγράφει τα συμπτώματα

στις   Οκτωβρίου 27, 2020  |  Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020



 Είναι λες και σε κρατάνε κάτω από το νερό και παλεύεις να ανέβεις», ήταν τα λόγια που χρησιμοποίησε νεαρή νηπιαγωγός για να περιγράψει τη βασανιστική αίσθηση ασφυξίας που ένιωσε όταν ασθένησε από κορωνοϊό.


Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η Ελευθερία τόνισε ότι «και τώρα το νιώθω, αλλά είναι πολύ πιο ήπιο, δηλαδή μέσα στο λεπτό μπορεί να πάρω μια αναπνοή».





   


 



«14 του μήνα βγήκα θετική. Από αύριο λογικά πρέπει να κάνω το τεστ. Τώρα τελευταία έχω δύσπνοια, όσο πέρναγαν τα υπόλοιπα άρχισε πολύ ξαφνικά η δύσπνοια να γίνεται πιο έντονη… Είχα κόπωση, όλα τα κόκαλα σου να πονάνε» σχολίασε.

 


Με τη δύσπνοια τρόμαξα αρκετά. Με έπιανε μια - δύο φορές τις πρώτες μέρες μετά συνεχόμενες. «Είμαι στο τέλος της καραντίνας, δεν είναι τόσο έντονα όσο τις προηγούμενες μέρες, τώρα μού έχει μείνει απλά μια δύσπνοια, και λίγο η όσφρηση δεν έχει επανέλθει πλήρως. Έκανα ακτινογραφία και αιματολογικές, πρέπει να κάνω επαναληπτικό τεστ και για να επιστρέψω» εξήγησε σχετικά με τα συμπτώματα.


«Πίστευα στον κορωνοϊό, αλλά δεν καπνίζω, είμαι νέα, περίμενα ότι θα το περάσω λίγο πιο ήπια σαν απλή γρίπη. Πίστευα στον ιό, αλλά επειδή είμαι νέα και δεν έχω άλλο νόσημα δεν είχα αγχωθεί τόσο, έλεγα ‘’θα περάσει εντάξει’’» εξήγησε η Ελευθερία.


Η κοπέλα δήλωσε ότι και ο σύντροφος της είναι θετικός. «Τις πρώτες μέρες ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί … Τώρα που εμφάνισε κι αυτός συμπτώματα είμαστε πιο ελαστικοί. Το παίρνει ελαφρά, λίγο βήχα και πολύ πονοκέφαλο τις πρώτες μέρες».


«Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή είναι πολύ δυσάρεστο δεν αξίζει να το περάσουν» ήταν το μήνυμα - προειδοποίηση στους συνομηλίκους της, αλλά και σε όλους μας.

Πηγή: iefimerida.gr 

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html