Αγρίνιο: Ο κουμπάρος έφυγε μετά τον γάμο αμέσως « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Στην Εντατική υπουργός της Κυβέρνησης

  Μεγάλη μάχη με τον κορονοϊό δίνει ο Γιάννης Πλακιωτάκης, που από το μεσημέρι της Τρίτης (01.12.2020) νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θερα...

Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020

Αγρίνιο: Ο κουμπάρος έφυγε μετά τον γάμο αμέσως

στις   6:08 μ.μ.  |  Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020

 


Την ώρα που διαβάζουμε όλα τα απίθανα από τους… αντιστασιακούς του covid-19 και που έχουμε μέχρι και…μυστικά πάρτι ανά την χώρα κάποιοι φαίνεται να έχουν πάνω από όλα το καθήκον προς τους γύρω τους.
Σε γάμο σε Αγρίνιο προ ημερών ο κουμπάρος ειδοποίησε ότι ο ίδιος (αλλά και οι δικοί του) δεν θα μείνουν μετά το μυστήριο στο τραπέζι διότι θέλει να προστατεύσει και να προστατευθεί. Όπως είπε, η δουλειά του και οι αθλητικές του δραστηριότητες τον φέρνουν σε επαφή με πολύ κόσμο και δεν θέλει να το διακινδυνεύσει.


Όπως είπε προσωπικά στην στήλη “έχω ευθύνη, έρχομαι σε επαφή με κόσμο, δίπλα μου πέρασαν και περνάνε κρούσματα, δεν βάζω κανέναν σε κίνδυνο. Μπορεί να είναι πανελλήνια πρωτοτυπία αλλά έτσι είναι…”!


Ο γαμπρός και η νύφη πάντως τον κατάλαβαν απόλυτα και όχι μόνο το δέχτηκαν αλλά τον ευχαρίστησαν ειλικρινά για την ευαισθησία του. Το δημοσιεύει η στήλη για να δείξει ότι υπάρχει και καθήκον.
Τώρα, ότι θα μπουν εδώ από κάτω(ειδικά στο μαγαζί του… Ζούκερμπεργκ,το φέισμπουκ) οι Κολοκοτρωναίοι κατά της επιστήμης και θα πουν τις ηλιθιότητές τους για να νιώσουν καλά, αυτό είναι… δικό μας πρόβλημα! Και δικό τους, φυσικά, που δεν έχουν κάτι άλλο να κάνουν στη ζωή τους.


η συντακτική ριψοκίνδυνη μονάδα

Agriniopress 

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html