Τουρκία πέρα από τα όρια: Κράτησαν 20 λεπτά στον αέρα το αεροπλάνο του Δένδια « Enimerosi 247

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Translate

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020

Τουρκία πέρα από τα όρια: Κράτησαν 20 λεπτά στον αέρα το αεροπλάνο του Δένδια

στις   Οκτωβρίου 15, 2020  |  Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020

 


Νέα ιταμή πρόκληση από την Τουρκία! Επί 20λεπτο δεν επέτρεπαν στο κυβερνητικό αεροπλάνο που μετέφερε τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια από το Ιράκ να πετάξει στον εναέριο χώρο τους!



Κάθε φορά και κάτι πιο ακραίο. Κάθε φορά που προκαλεί η Τουρκία ξεπερνά τον… (κακό) εαυτό της. Δεν φτάνει που ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν απειλεί με κάθε ευκαιρία, ξεχνώντας τη λέξη “διάλογος”, αυτή τη φορά η Άγκυρα έφτασε στο σημείο να εμποδίσει στον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια και στο κυβερνητικό αεροπλάνο που τον μετέφερε από το Ιράκ πίσω στην Ελλάδα να περάσει από τον εναέριο χώρο της! 


Όλα έγιναν το βράδυ της Τετάρτης (14.10.2020), όταν ο Νίκος Δένδιας και η ελληνική αποστολή που τον συνόδευε στο Ιράκ μπήκαν στο κυβερνητικό Embraer “Νεφέλη” για να επιστρέψουν στην Ελλάδα. Και παρόλο που στην Τουρκία γνώριζαν πως επρόκειτο για πτήση VIP, αποφάσισαν να ξεπεράσουν για άλλη μια φορά τα όρια και να κάνουν “καψόνι” (όσο μπορεί αυτός ο όρος να χρησιμοποιηθεί σε κάτι τόσο σοβαρό, αναγκάζοντας το αεροπλάνο του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών να κάνει επί 20 λεπτά κύκλους στον αέρα έως ότου να επιτρέψουν την υπέρπτηση! 

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html