Μεταγραφή έκπληξη στο Mega - Αναλαμβάνει εκπομπή « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020

Μεταγραφή έκπληξη στο Mega - Αναλαμβάνει εκπομπή

Κατηγορία MEGA TV στις   12:00 π.μ.  |  Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020

Μεταγραφή έκπληξη στο Mega - Αναλαμβάνει εκπομπή
Οι πρεμιέρες έχουν ξεκινήσει και στο Mega φέτος θα δούμε πολλά νέα πρόσωπα να έχουν αναλάβει τον ρόλο παρουσιαστών! Ένα ακόμα πρόσωπο λοιπόν θα απολαμβάνουμε τα Σαββατοκύριακα!

Στον τόπο του εγκλήματος, την τηλεόραση επιστρέφει πολύ σύντομα μέσα από το MEGA γνωστός τραγουδιστής που ΄χει εκ νέου βρεθεί στην παρουσίαση. Έτσι, τουλάχιστον πρόδωσε ο δημοσιογράφος Στέφανος Κωνσταντινίδης στη «Φωλιά των Κου Κου» το πρωί της Τρίτης.

Ο λόγος για τον Τόνι Σφήνο, ο οποίος φαίνεται πως θα αναλάβει την παρουσίαση εβδομαδιαίου τηλεπαιχνιδιού στο MEGA. Το τηλεπαιχνίδι θα μεταδίδεται στην απογευματινή ζώνη του Μεγάλου Καναλιού κάθε Σαββατοκύριακο απόγευμα από τομν προσεχή Οκτώβρη.

Μην ξεχνάμε και την Δανάη Μπάρκα που θα την δούμε πρώτη φορά σε ρόλο παρουσιάστριας, ήδη έχει βρει την ομάδα της και σε λίγες μέρες ξεκινάει η εκπομπή της!

Το πρότεζκ για το νέο τηλεοπτικό εγχείρημα του Τόνι Σφήνου έχει ήδη βρεθεί, προέρχεται από την Αμερική, άρεσε ο ίδιος σε εκείνους που το πρότειναν και… «καλή επιτυχία Τόνι» σημείωσε σύσσωμη η ομάδα της πρωινής εκπομπής!


Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html