Mega: Επιστροφή-έκπληξη για αγαπημένη εκπομπή « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020

Mega: Επιστροφή-έκπληξη για αγαπημένη εκπομπή

Κατηγορία MEGA TV στις   3:00 μ.μ.  |  Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020

Mega: Επιστροφή-έκπληξη για αγαπημένη εκπομπή

Πήγε καλά, δοκιμάστηκε στα δύσκολα και επιστρέφει στο κανάλι Mega, αγαπημένη εκπομπή του τηλεοπτικού κοινού με στόχο να προκαλέσει Mega-λες και ευχάριστες εκπλήξεις. Επίσης, οι πρεμιέρες έχουν ξεκινήσει και στο Mega φέτος θα δούμε πολλά νέα πρόσωπα να έχουν αναλάβει τον ρόλο παρουσιαστών! Ένα ακόμα πρόσωπο λοιπόν θα απολαμβάνουμε τα Σαββατοκύριακα!

Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες η διοίκηση έδωσε το πράσινο φως για να ξεκινήσει ξανά η παραγωγή της πολύ αγαπημένης εκπομπής «Μένουμε σπίτι» που ουσιαστικά είχε δημιουργηθεί την περίοδο της καραντίνας.


Έτσι ο στόχος του καναλιού είναι τον επόμενο μήνα να είναι και πάλι στον αέρα. Και μάλιστα για τον κεντρικό ρόλο, του «οικοδεσπότη-παρουσιαστή» κάθε επεισοδίου έχουν γίνει επαφές με πρόσωπα που πραγματικά θα προκαλέσουν έκπληξη.

Αλλά ας πάρουμε την… εκπομπή από την αρχή. Την περίοδο του lockdown το MEGA έκανε ένα πολύ ευχάριστο δώρο στους τηλεθεατές καταφέρνοντας κάθε Παρασκευή βράδυ να γίνεται… γλέντι στα σπίτια, παρέα με δημοφιλείς τραγουδιστές. Η συνήθεια αυτή, να «Μένουμε σπίτι» απολαμβάνοντας μουσικές βραδιές, συνεχίστηκε από το κανάλι της Καλλιθέας και τους επόμενους μήνες.

Σύντομα λοιπόν το «Mega Στούντιο» θα ανοίξει ξανά τις πόρτες του, τα μικρόφωνά του θα είναι σε πρώτο πλάνο και οι καλεσμένοι του, ή μάλλον ο οικοδεσπότης –παρουσιαστής κάθε βδομάδα θα κρατά μουσική συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό. Ήδη μάλιστα έχει γυριστεί ένα επεισόδιο με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη σε μεγάλα κέφια και ερμηνείες.

Τις επόμενες μάλιστα ημέρες οριστικοποιείται η λίστα με πέντε ακόμα σπουδαία ονόματα, ώστε σύντομα να γίνουν τα γυρίσματα και η μουσική εκπομπή να κάνει πρεμιέρα στο MEGA μέσα στον επόμενο μήνα.

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html