Προβληματισμός για τον Νίκο Ευαγγελάτο - Εξελίξεις στο Mega « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020

Προβληματισμός για τον Νίκο Ευαγγελάτο - Εξελίξεις στο Mega

Κατηγορία media στις   8:25 π.μ.  |  Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020


Προβληματισμός επικρατεί για τον Νίκο Ευαγγελάτο στο Mega, καθώς φαίνεται πως... γιατρικό για τον δημοσιογράφο δε βρίσκεται και η κατάσταση μοιάζει δύσκολη, σχετικά με τα νούμερα τηλεθέασης.


Ο έμπειρος παρουσιαστής δεν έχει, βέβαια, να αποδείξει κάτι σε κανέναν. Εδώ και χρόνια πρωτοστατεί στην ενημέρωσή μας, με ρεπορτάζ έγκαιρα και, μαζί, το δικό του σχόλιο που έχει τη δική του σημασία, δίνοντας μια διαφορετική διάσταση στην παρουσίαση των γεγονότων.


Όπως έχουμε αναφέρει ξανά, όμως, η ώρα όπου έχει τοποθετηθεί η εκπομπή «Live News», παρότι την έχουμε συνηθίσει, ίσως δεν τον ευνοεί. Την ώρα εκείνη ο κόσμος, επιστρέφοντας ίσως στο σπίτι, θα ήθελε περισσότερο ένα ψυχαγωγικό παρά ενημερωτικό πρόγραμμα, με αποτέλεσμα και πάλι να μάθει τα δυσάρεστα.

Προβληματισμός για τον Νίκο Ευαγγελάτο

Αυτό καταλαβαίνει κανείς από το 10.3% στο δυναμικό κοινό, με πρώτο τον ΣΚΑΪ στο 17.8% και τον ΑΝΤ1 να ακολουθεί με 17%. Στην πεντάδα βρίσκονται επίσης το Star με 15.2%, η επανάληψη σειράς του Mega με 14.1% και ο Alpha με 11.2%, αλλά όχι ο Ευαγγελάτος.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html