Τέλος εποχής στα Lidl « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

Τέλος εποχής στα Lidl

στις   12:00 μ.μ.  |  Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

Τέλος εποχής στα Lidl
Ξεχάστε τα σούπερ μάρκετ Lidl που πηγαίνετε και οι ουρές σχημάζιταν χιλιόμετρα! Πλέον όλα αλλάζουν βάζοντας ένα τέλος... εποχής στην ταλαιπωρία.

Το δικό του ηλεκτρονικό πρόγραμμα πιστότητας λανσάρει από σήμερα, Δευτέρα, η Lidl προσφέροντας για πρώτη φορά προσωποποιημένες εκπτώσεις.


Είκοσι χρόνια μετά από την είσοδο της στην ελληνική αγορά σούπερ μάρκετ, η Lidl Hellas, ρίχνεται και αυτή στην μάχη των προγραμμάτων πιστότητας λανσάροντας από σήμερα το πρόγραμμα Lidl Plus. Πρόκειται για την πλέον πρόσφατη είσοδο στην συγκεκριμένη κατηγορία καθώς νωρίτερα μέσα στην χρονιά είχε προχωρήσει και στην δική της έκδοση κάρτας πιστότητας η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Γαλαξίας. Πολύ πετυχημένη πορεία διαθέτουν οι ΑΒ Βασιλόπουλος με την AB Plus και η Μασούτης με την Mas Card ενώ στο "χορό" από τους μεγάλους παίκτες δεν έχουν εισέλθει η Σκαβενίτης και η My Market.

Τι είναι το Lidl Plus
Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα προγράμματα πιστότητας που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά το Lidl Plus θα είναι αποκλειστικά ψηφιακό και θα το "κατεβάζει" μέσω της ομώνυμης εφαρμογής στο smartphone του ο κάθε ενδιαφερόμενος. Σε πρώτη φάση προσφέρει προσωποποιημένες εκπτώσεις και κουπόνια στους χρήστες της σε εβδομαδιαία βάση, ενώ το επόμενο διάστημα αναμένεται να "τρέξουν" και διαγωνισμοί μέσω της εφαρμογής.

Η χρήση του προγράμματος πιστότητας είναι ιδιαίτερα απλό καθώς ο χρήστης απλά καλείται να επιλέξει τα κουπόνια που τον ενδιαφέρουν, να πραγματοποιήσει τις αγορές του και να σκανάρει στο ταμείο την ψηφιακή του κάρτα στην εφαρμογή Lidl Plus. Παράλληλα το πρόγραμμα πιστότητας μετά από κάθε αγορά θα προσφέρει και ένα ψηφιακό "ξυστό" μέσω της κάρτας "ξύνεις κερδίζεις" όπου προσφέρονται έξτρα κουπόνια στην περίπτωση που επιτυχίας.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον και πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα είναι ότι το πρόγραμμα είναι διεθνές και ο κάτοχος του μπορεί να το χρησιμοποιήσει σε όσες αγορές δραστηριοποιείται η Lidl και έχει ήδη λανσαριστεί το Lidl Plus. Όπως ανάφεραν στελέχη της Lidl Hellas στο News24/7 η εφαρμογή είναι σε λειτουργία στις μεγαλύτερες αγορές της Ευρώπης και στο επόμενο διάστημα αναμένεται να ξεκινήσει και στις υπόλοιπες.


Το Lidl Plus ξεκίνησε στις αρχές του 2019 από την Γερμανία και ήδη είναι ενεργο σε 12 χώρες μεταξύ των οποίων, Βρετανία, Ιρλανδία Αυστρία, Δανία, Ολλανδία, Ισπανία και Βέλγιο. Στις περισσότερες αγορές καταφέρνει να λανσαριστεί από τις πρώτες ημέρες στην κορυφή των download των νέων εφαρμογών. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο Βέλγιο στις 10 πρώτες ημέρες είχε καταφέρει να εγγράψει περισσότερους από 300.000 χρήστες.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html