Αυτό είναι το φρούτο που απαγορεύεται να συνδυάσουμε με την ντομάτα « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020

Αυτό είναι το φρούτο που απαγορεύεται να συνδυάσουμε με την ντομάτα

Κατηγορία Υγεία στις   3:30 π.μ.  |  Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020

Αυτό είναι το φρούτο που απαγορεύεται να συνδυάσουμε με την ντομάτα
Τώρα που η θερμοκρασία έχει ανέβει ακόμη παραπάνω οι περισσότεροι δυσκολεύονται να φάνε κάποιο βαρύ φαγητό και προτιμούν να καταφεύγουν σε πιο ελαφριά και δροσιστικά πιάτα όπως για παράδειγμα μια σαλάτα. Ένα από τα κύρια συστατικά μιας δροσερής σαλάτας είναι η ντομάτα και όπως όλοι ξέρουμε η ντομάτα είναι ένα υλικό με ευεργετικές ιδιότητες όμως είναι πολλές οι φορές που ένα τραγικό μας λάθος μπορεί να την καταστρέψει, για παράδειγμα, δείτε εδώ το λάθος που κάνετε και η ντομάτα χάνει την αντικαρκινική της δράση.

Ένα ακόμη λάθος είναι ο συνδυασμός της με το ρόδι. Γιατί όμως ένας τέτοιος συνδυασμός είναι λάθος και σε τι μπορεί να μας βλάψει; Ως γνωστόν η ντομάτα είναι ένα υλικό αρκετά όξινο γι' αυτό και οι περισσότεροι σεφ προτείνουν στις κόκκινες σάλτσες με φρέσκια ντομάτα να προστίθεται ζάχαρη.

Το ρόδι από την άλλη είναι ένα εξίσου όξινο υλικό με ιδιαίτερη και μεταλλική γεύση. Ο συνδυασμός τους λοιπόν αν δεν συμπληρωθεί στη σαλάτα κάτι με γλυκιά γεύση μπορεί να αποβεί μοιραίος για το στομάχι μας. Την επόμενη φορά λοιπόν που θα θελήσετε να φτιάξετε μια δροσερή σαλάτα και να προσθέσετε ντομάτα και ρόδι φτιάξτε ένα dressing με βάση το μέλι ή οποιοδήποτε άλλο γλυκό συστατικό.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html