Νέο Κανάλι Ετοιμάζει Ο Βαγγέλης Μαρινάκης « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020

Νέο Κανάλι Ετοιμάζει Ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Κατηγορία media στις   9:05 π.μ.  |  Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020


Μαρινάκης κανάλι: O πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκης ετοιμάζει κανάλι.



Τη θέση τους «τηλεοπτικά» αρχίζουν να παίρνουν οι ελληνικές ομάδες, με τον Ολυμπιακό να ετοιμάζει κανάλι σύμφωνα με τα πρότυπα του ΠΑΟΚ TV και του Panathinaikos TV.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα στο «Φως των Σπορ», ο πρόεδρος των «ερυθρόλευκων» Βαγγέλη Μαρινάκη ετοιμάζει κανάλι με τα ονόματα που παίζουν να είναι OFSP TV ή Οlympiakos TV. Σκοπός αυτού του εγχειρήματος είναι να φιλοξενήσει όλα όσα κάνει η ομάδα, όπως είναι το πόλο, το βόλεϊ, το χάντμπολ, το μπάσκετ και όλες τις δραστηριότητες του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού. svg%3E

Αιτία αυτής απόφασης είναι η πανδημία του κορωνοϊού ο οποίος αναγκάζει τις κυβερνήσεις όλων των χωρών να λάβουν μέτρα με σκοπό τον περιορισμό της εξάπλωσής του. Ανάμεσα στα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί, είναι να μην υπάρχουν και θεατές στο γήπεδο. Η απουσία όμως, των θεατών προκαλεί προβληματισμό και η λύση του διαδικτυακού καναλιού φέρεται να είναι ιδανική την τρέχουσα περίοδο.

Η λύση του live streaming, όπου θα μεταδίδονται διαδικτυακά οι εν λόγω αγώνες έναντι αντιτίμου, προκρίνεται από τους ανθρώπους που ασχολούνται με τo project, ενώ θα δείχνει και τα ματς της αναπτυξιακής, μπασκετικής ομάδας που αγωνίζεται στην Α2. Βεβαίως, υπάρχει και εναλλακτική: Τόσο το Mega όσο και το Οne Channel, αμφότερα υπό κοινή ιδιοκτησία, μπορεί κάποια στιγμή να κάνουν κάποια μετάδοση. Πάντως, ο Ολυμπιακός κρατάει τα τηλεοπτικά δικαιώματα για λογαριασμό του, αν και το βόλεϊ ανδρών και το χάντμπολ ανδρών πήγαν στην ΕΡΤ.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html