Ξεκινά τα δελτία ειδήσεων και ετοιμάζει εκπομπή « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

Ξεκινά τα δελτία ειδήσεων και ετοιμάζει εκπομπή

Κατηγορία media στις   9:00 μ.μ.  |  Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020


Μεταγραφή λίγο πριν το ξεκίνημα της τηλεοπτικής σεζόν αναλαμβάνοντας… περίπου το ίδιο πόστο απέναντι από το προηγούμενο «σπίτι» της. Σήμερα μάλιστα θα πει την πρώτη καλησπέρα από το MEGA παρουσιάζοντας το βραδινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού. Αξίζει δε να αναφέρω ότι ο σταθμός της Καλλιθέας πρωτοτυπεί για το εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο, αλλάζοντας το «μοντέλο» παρουσίασης που θέλει ένα πρόσωπο από Δευτέρα έως Παρασκευή και άλλο τα σαββατοκύριακα, καθιερώνοντας το Δευτέρα έως Πέμπτη και Παρασκευή έως Κυριακή.

Η καινούργια αυτή στρατηγική ξεκινά από απόψε, στις 19:45, με την Κατερίνα Παναγοπούλου να αναλαμβάνει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA από Παρασκευή έως και Κυριακή. Η δημοσιογράφος αποχώρησε από το STAR για να ενταχθεί στο δυναμικό του MEGA ενώ όπως μαθαίνω δεν θα είναι μόνο στο «τιμόνι» των κεντρικών δελτίων ειδήσεων του τριημέρου.



Όπως έχουμε αναφέρει ο σταθμός ενισχύοντας το ενημερωτικό τομέα του σχεδιάζει να βγάλει στον αέρα και βραδινές εκπομπές, με τον Νίκο Ευαγγελάτο για σημαντικά θέματα της επικαιρότητας αλλά και μία εβδομαδιαία με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου. Ωστόσο στο σχεδιασμό είναι και μία ακόμα βραδινή εβδομαδιαία εκπομπή με παρουσιάστρια την Κατερίνα Παναγοπούλου που θα φιλοξενεί προσωπικότητες από το χώρα της πολιτικής, αλλά και του πολιτισμού και του αθλητισμού. Αυτή την περίοδο μάλιστα ολοκληρώνεται ο σχεδιασμός της εκπομπής ώστε μέσα στον επόμενο μήνα η δημοσιογράφος να ξεκινήσει τις face to faceσυναντήσεις της με πρόσωπα που έχουν πολλά να πουν.

newsit.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html