Μεγάλη φωτιά ΤΩΡΑ στην Αττική « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

Μεγάλη φωτιά ΤΩΡΑ στην Αττική

Κατηγορία Πυρκαγιές στις   2:34 μ.μ.  |  Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020


Εκκενώθηκαν οι οικισμοί Δροσιά και Αγία Κυριακή. Μια γυναίκα στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα. Απομακρύνθηκαν όλοι οι κάτοικοι.

Φωτιά μαίνεται ανάμεσα σε Αρτέμιδα και Ραφήνα. Επί τόπου έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής και το έργο τους συνδράμουν και 3 ελικόπτερα.

Μιλώντας στο newsit.gr ο Δημήτρης Μάρκου δήμαρχος Σπάτων – Αρτέμιδας, είπε ότι «η φωτιά είναι στο όριο Ραφήνας και Αρτέμιδας. Έχει μεταφερθεί και στις δυο μεριές της οδού Αρίωνος. Επιχειρούν εναέρια μέσα και επίγειες δυνάμεις της πυροσβεστικής, ενώ αυτή την ώρα η φωτιά βρίσκεται σε σπίτι επί των οδών Αρίωνος και Μεσσηνίας στον οικισμό περίπου της Αγίας Κυριακής. Και οι δυο δήμοι έχουμε ζητήσει την εκκένωση οικισμών για προληπτικούς λόγους της Δροσιάς, της Αγίας Κυριακής. Πολλές δυνάμεις είναι εδώ κάνουν τα πάντα να σβήσουν τη φωτιά πριν πάρει επιπλέον διαστάσεις. Έχουν απομακρυνθεί οι κάτοικοι ενώ μια κυρία λόγω αναπνευστικών θεμάτων την μετέφερε ασθενοφόρο στο νοσοκομείο».

Αν είστε στην περιοχή στείλτε μας φωτογραφίες στο enimerosi247@hotmail.com

Πιο αναλυτικά στο σημείο έχουν σπεύσει 65 πυροσβέστες, με 5 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 15 οχήματα, το ΜΕΤΠΕ και 3 ελικόπτερα ενώ στην κατάσβεση της φωτιάς βοηθούν εθελοντές πυροσβέστες και υδροφόρες ΟΤΑ.

Η πυροσβεστική προκειμένου να εκτελέσει καλύτερα το έργο της έχει ζητήσει προληπτικά να απομακρυνθούν οι κάτοικοι του οικισμού Δροσιά που ανήκει στην Ραφήνα. Η φωτιά ξέσπασε στην οδό Αρίωνος σε χώρο με ξερά χόρτα και έχει πάρει διαστάσεις. Στην περιοχή υπάρχουν και διάσπαρτα σπίτια.

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου – Θάνος Μακρογαμβράκης
NEWSIT
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html