Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Το μοντέλο που συνελήφθη για ναρκωτικά στο Χονκ Κονγκ, αστυνομικός στη Μόρια (φωτό) « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020

Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Το μοντέλο που συνελήφθη για ναρκωτικά στο Χονκ Κονγκ, αστυνομικός στη Μόρια (φωτό)

Κατηγορία Lifestyle στις   5:00 π.μ.  |  Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020


Το μοντέλο Ειρήνη Μελισσαροπούλου που έγινε γνωστό από την περιπέτεια που έζησε στο Χονκ Κονγκ, επέστρεψε στην Λέσβο και έγινε αστυνομικός! Η Ειρήνη μεετά από 17 ολόκληρους μήνες που έζησε τον απόλυτο εφιάλτη σε φυλακές υψίστης ασφαλείας του Χονγκ Κονγκ, κατηγορούμενη για μεταφορά 2,6 κιλών κοκαΐνης, αθωώθηκε και επέστρεψε στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Φρίξου Δρακοντίδη στο protothema.gr, το μοντέλο έδωσε εξετάσεις και πέρασε στην Ελληνική Αστυνομία για να τοποθετηθεί τελικά στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου. Όπως ανφέρει  το ρεπορτάζ  η Είρήνη βρέθηκε στη πρώτη γραμμή μαζί με τους συναδέλφους της έχοντας αναλάβει να ελέγχουν μια από τις οδικές αρτηρίες σε πολύ κοντινή απόσταση από το κατεστραμμενο ΚΥΤ.

Η εντολή που είχαν λάβει από τους ανώτερους τους ήταν να μην αφήσουν να πλησιάσουν προς το σημείο όπου ήταν στημένο το μπλόκο των κατοίκων της Μόριας, ούτε πολίτες αλλά ούτε μετανάστες υπό το φόβο των επεισοδίων.


https://www.gkourou.com/
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html