Ο απατεώνας το έπαιζε αντιδήμαρχος! Έτσι ξεσκεπάστηκε η αλήθεια για τη δράση του « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020

Ο απατεώνας το έπαιζε αντιδήμαρχος! Έτσι ξεσκεπάστηκε η αλήθεια για τη δράση του

Κατηγορία Τοπικά νέα στις   6:00 μ.μ.  |  Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020


Η απάτη στήθηκε με προσοχή στο Ηράκλειο, αλλά ο δράστης ατύχησε την τελευταία στιγμή. Ο πραγματικός αντιδήμαρχος ενημερώθηκε για τα όσα συνέβαιναν πίσω από την πλάτη του…

Παρουσιαζόταν τηλεφωνικά ως ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου Κώστας Βαρδαβάς και ζητούσε από βιβλιοπωλεία να κάνει αγορές δήθεν για προσφορές σε σχολεία! Μάλιστα σε γνωστό βιβλιοπωλείο της πόλης προέβη σε τηλεφωνική παραγγελία σχολικών ειδών αξίας 800 ευρώ.

Στη συνέχεια ζήτησε έναν αριθμό τραπεζικού λογαριασμού όπου εικονικά εμφάνισε δήθεν κατά λάθος εκταμίευση 8.000 ευρώ. Κατόπιν αναγνωρίζοντας το λάθος του ο ευρηματικός απατεώνας ζήτησε πίσω 4.000 ευρώ για να καλύψει επιταγές που έτρεχαν κι εκεί η ιδιοκτήτρια του βιβλιοπωλείου ψυλλιάστηκε και ειδοποίησε τον αντιδήμαρχο πως κάποιος παρουσιάζεται ως «αντιδήμαρχος Βαρδαβάς» και προσπαθεί να εξαπατήσει συμπολίτες.

Ο κ. Βαρδαβάς μετέβη στην Ασφάλεια Ηρακλείου για να υποβάλει μήνυση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο απατεώνας χρησιμοποίησε το όνομα του αντιδημάρχου και σε βιβλιοπωλείο της Νέας Αλικαρνασσού.

Πηγή: cretalive.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html