Κερδίζουν τη μάχη τα δύο 16χρονα παιδιά « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Προειδοποίηση Σίσι προς Μητσοτάκη και Αναστασιάδη: «Προετοιμαστείτε για τζιχαντιστές» – Πώς τους χρησιμοποιεί η Τουρκία

Κ αμπανάκι κινδύνου» χτύπησε ο Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι σε Μητσοτάκη και Αναστασιάδη για τον τρόπο που ο Ερντογάν χρησιμοποιεί τον παράγοντα τη...

Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2020

Κερδίζουν τη μάχη τα δύο 16χρονα παιδιά

Κατηγορία Τοπικά νέα στις   7:00 μ.μ.  |  Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2020


Το τροχαίο πάγωσε τη Λάρισα και τους γονείς των δύο 16χρονων παιδιών. Τα νέα που έρχονται από το νοσοκομείο είναι ευχάριστα για τα παιδιά…

Τρεις ημέρες μετά το τρομερό τροχαίο που συγκλόνισε την Λάρισα, στο Αλκαζάρ, εκεί όπου τραυματίστηκαν τα δύο 16χρονα παιδιά, ύστερα από παράσυρση αυτοκινήτου, το οποίο τα έριξε κάτω από την γέφυρα και από ύψος 20 μέτρων, οι γιατροί πλέον μπορούν να πουν με μεγαλύτερη σιγουριά ότι όλα βαίνουν καλώς σε ότι αφορά την πορεία της υγείας τους σε όλα τα επίπεδα.

Η κατάσταση έχει σταθεροποιηθεί τόσο για τον πολυτραυματία 16χρονο νεαρό ο οποίος παρακολουθείται στενά στην Ορθοπεδική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας όπου νοσηλεύεται, όσο και για την 16χρονη κοπέλα που είχε τραυματιστεί πιο ελαφρά και την παρακολουθεί ο καθηγητής κ. Δ. Ζαχαρούλης.

Ο καθηγητής μάλιστα έκανε μια ανάρτηση στο Facebook, αναφέροντας τα εξής: «Χαρμόσυνη πνοή ελπίδας έδωσε η ομάδα του καθηγητή και γενικού χειρουργού Δημήτρη Ζαχαρούλη, η οποία εφάρμοσε ελάχιστες παρεμβατικές τεχνικές επιφέροντας ως αίσια εξέλιξη την αποφυγή μεγάλων ακρωτηριαστικών χειρουργείων».

Όλα δείχνουν ότι τα δύσκολα έχουν περάσει για τα δύο 16χρονα παιδιά, που συνοδευόμενα από τις ευχές και τις προσευχές όλων των Λαρισάιων οι οποίοι έσπευσαν και έμπρακτα να βοηθήσουν μέσω της εθελοντικής αιμοδοσίας, μέρα με την ημέρα θα βελτιώνονται ακόμη περισσότερο.


Πηγή: onlarissa.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html