150 Ευρώ Επιδότηση Για Νέο Αποκωδικοποιητή « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020

150 Ευρώ Επιδότηση Για Νέο Αποκωδικοποιητή

Κατηγορία Επιδόματα στις   12:31 μ.μ.  |  Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020


Με μερικά απλά βήματα μπορείτε να εξασφαλίσετε επιδότηση 150 ευρώ για την αγορά νέου αποκωδικοποιητή.



Οι απομακρισμένες περιοχές στη χώρα μας αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα που για όσους μένουν σε μεγάλη αστικά κέντρα φαντάζουν «αστεία». Ένας πολίτης που ζει στην Αθήνα θεωρεί δεδομένο το σήμα της τηλεόρασης. Ωστόσο τα πράγματα δεν είναι έτσι σε όλη την Ελλάδα. Η πολιτεία θέλει αυτό να σταματήσει και ο υπουργείο Ψηφιακής διακυβέρνησης είναι έτοιμο να αναλάβει δράση. Συγκεκριμένα με ένα κλικ θα μπορούν κάποιοι πολίτες να αποκτήσουν νέο εξοπλισμό μέσω επιδότησης ύψους 150 ευρώ.

Το πρόγραμμα αφορά τις λευκές περιοχές. Με λίγα λόγια πρόκειται για περιοχές της Ηπειρωτικής και νησιωτικής χώρας που σήμερα δεν έχουν σήμα. Το πρόγραμμα φορά 960 οικισμούς σε λευκές περιοχές, καθώς προστίθενται σε πρώτη φάση 520 οικισμοί, ενώ υπάρχει σχεδιασμός σύμφωνα με την έκδοση σχετικής απόφασης του υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης να προστεθούν επιπλέον οικισμοί εφόσον κριθεί αναγκαίο. Με το νέο νομοσχέδιο η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων έχει απλοποιηθεί για τους δικαιούχους. svg%3E

Πως θα γίνει η υποβολή των αιτήσεων
Οι δικαιούχοι θα μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους για την επιλογή του παρόχου της αρεσκείας τους και τη λήψη της σχετικής επιχορήγησης μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης ή μέσω των ΚΕΠ. Η διαδικασία αυτή σχεδιάζεται να είναι εξαιρετικά απλή, καθώς οι δικαιούχοι θα καταθέτουν μόνο τον αριθμό παροχής ηλεκτρικού ρεύματος της κατοικίας τους και η άντληση όλων των υπόλοιπων στοιχείων θα αντλούνται ηλεκτρονικά και χωρίς να απαιτούνται επιπρόσθετες ενέργειες από τους πολίτες. Μέχρι σήμερα οι δικαιούχοι μπορούσαν να απευθυνθούν μόνο στα ΚΕΠ για να υποβάλλουν το αίτημά τους συνοδευόμενο από ως και επτά δικαιολογητικά.

Λαμβάνοντας υπόψιν πως το πρόγραμμα για την κάλυψη των λευκών περιοχών με τηλεοπτικό σήμα εκτείνεται σε βάθος οκταετίας, το νομοσχέδιο προβλέπει την αντίστοιχη χρονική επέκταση στα 8 έτη της εγγύησης του αναγκαίου εξοπλισμού. Σημειώνεται πως σήμερα οι δικαιούχοι μπορούν να απευθυνθούν στην Digea ή την Cosmote για την παροχή της υπηρεσίας τηλεοπτικής κάλυψης. Για όλη τη διάρκεια ισχύος του προγράμματος δεν προβλέπεται κάποιου είδους οικονομική επιβάρυνση των δικαιούχων με τη μορφή συνδρομής. Με την εν λόγω δράση, επιτυγχάνεται η πρόσβαση των μόνιμων κατοίκων των Περιοχών Εκτός Τηλεοπτικής Κάλυψης (ΠΕΤΚ) στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας, καθώς υλοποιείται σε 3.587 οικισμούς («λευκές περιοχές») της χώρας και αφορά σε 542.000 πολίτες (ή 217.000 νοικοκυριά). Μπορείτε να κάνετε την αίτησή σας ή να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το επιδοτούμενο πρόγραμμα στο site του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

pagenews.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html