ΤΩΡΑ: Ανάκληση αδειών στον Ελληνικό Στρατό- Σε άμεση επιφυλακή οι Ένοπλες Δυνάμεις « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020

ΤΩΡΑ: Ανάκληση αδειών στον Ελληνικό Στρατό- Σε άμεση επιφυλακή οι Ένοπλες Δυνάμεις

στις   1:03 π.μ.  |  Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020


Σε συναγερμό βρίσκονται το τελευταίο δίωρο οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, καθώς σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες υπήρξε εντολή από το ΓΕΕΘΑ για άμεση ανάκληση αδειών σε ολόκληρο το στράτευμα.

Ρεπορτάζ: Γιάννης Νάκος

Ενδεικτικά, επιστρέφουν στις μονάδες τους στον Έβρο άπαντες οι αξιωματικοί και οπλίτες, ενώ δεν εγκρίνονται νέες άδειες.

Η Ελληνική Κυβέρνηση δια μέσω του Υπουργού Εθνικής Άμυνας βρίσκεται σε άμεση επικοινωνία με τα ανώτατα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων προκειμένου η απάντηση της Ελλάδας σε οποιαδήποτε πρόκληση ή αμφισβήτηση των κυριαρχικών της δικαιωμάτων να είναι άμεση, σθεναρή και αποφασιστική για την προάσπιση του εθνικού και διεθνούς δικαίου.

Επιπροσθέτως, σε πλήρη επιφυλακή και ετοιμότητα είναι το ΠΝ και οι ΕΔ με τα στελέχη του ΠΝ είναι σε ετοιμότητα απόπλου εντός δυο ωρών. Και αυτό διότι μέχρι και αυτή τη στιγμή υπάρχει έντονη κινητικότητα από το τουρκικό ναυτικό με 20 πλοία να βρίσκονται εν κινήσει.

Παράλληλα, νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν, ότι το Οruc Reis έχει ήδη αποπλεύσει με τελικό προορισμό περιοχή νότια του Καστελόριζου, ενώ πλέον από OSINT (AIS) δεν υπάρχει σήμα σε δημόσια θέα.

Εν κατακλείδι, και ιδιαίτερα σημαντικό είναι το γεγονός, ότι αυτή τη φορά και σε σχέση με την ένταση στις 20-21 Ιουλίου υπάρχει έντονη κινητικότητα και από τον Έβρο, με τουρκικές δυνάμεις να μετακινούνται στη δεξιά πλευρά του Έβρου.

Πηγή: securitynews.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html