Κορονοϊός: “Άναψαν” τα αίματα μεταξύ παπά και επιτρόπου σε εκκλησία « Enimerosi 247

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Translate

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html

Κυριακή 16 Αυγούστου 2020

Κορονοϊός: “Άναψαν” τα αίματα μεταξύ παπά και επιτρόπου σε εκκλησία

στις   Αυγούστου 16, 2020  |  Κυριακή 16 Αυγούστου 2020


Άναψαν” τα αίματα μεταξύ ιερέα και επιτρόπου σε εκκλησία του Δήμου Νέας Προποντίδας όταν ο τελευταίος προέτρεπε όσους ήθελαν να εισέλθουν στο Ναό να φορέσουν μάσκα.

Σύμφωνα με το xalkidikipolitiki.gr, ο ιερέας όταν το αντιλήφθηκε διέκοψε τη Θεία Λειτουργία και κατευθύνθηκε μαινόμενος προς τον επίτροπο, καθώς ήταν αντίθετος με την τήρηση των μέτρων που έχουν ληφθεί για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση και να χρειαστεί η παρέμβαση των ψυχραιμότερων για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα ο ιερέας έσκισε τις κορδέλες που είχαν τοποθετηθεί στις κενές θέσεις για να τηρούνται οι αποστάσεις θέλοντας να δείξει την αντίθεσή του στα νέα μέτρα.
Πηγή πληροφοριών: xalkidikipolitiki.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html