Κορονοϊός: Αναβάλλονται γάμοι και βαπτίσεις λόγω των μέτρων « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020

Κορονοϊός: Αναβάλλονται γάμοι και βαπτίσεις λόγω των μέτρων

στις   10:29 π.μ.  |  Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020


Μετά τους χορούς και τα τραγούδια, άρχισαν τα παρατράγουδα. Γλέντησαν με την ψυχή τους, όπως φαίνεται σε γάμο στον Τύρναβο, φίλοι και συγγενείς του νιόπαντρου ζευγαριού.

Τα μέτρα για την προστασία από τον κορονοϊό, πήγαν περίπατο, σύμφωνα με τον Δήμαρχο της περιοχής, με αποτέλεσμα ένας από τους καλεσμένους βρέθηκε θετικός στον ιό και κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, ήδη βρίσκεται στην περιοχή για να λάβει δείγματα και από τους υπόλοιπους.
Και ο γάμος της Αλεξανδρούπολης, όμως συνεχίζει να βρίσκεται στο “κόκκινο”. Άλλοι εννέα καλεσμένοι βρέθηκαν θετικοί, ανεβάζοντας τον αριθμό των κρουσμάτων στα 35.
Αρκετά ζευγάρια, πάντως, έχουν ήδη αρχίσει να αναβάλλουν γάμους και βαπτίσεις εξαιτίας του ιού και των μέτρων που ισχύουν. Από τη μια φοβούνται για τη διασπορά σε περίπτωση που κάποιος ασθενήσει, κι από την άλλη, δεν θέλουν να αποκλείσουν από τις λίστες των καλεσμένων φίλους και συγγενείς.
Πάντως, εάν χρειαστεί, τις επόμενες ημέρες δεν αποκλείεται να ληφθούν και επιπλέον μέτρα περιορισμού στον αριθμό των καλεσμένων σε γάμους και βαφτίσεις.
Gkourou 
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html