Θρίλερ με τον Στέφανο Χίο « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020

Θρίλερ με τον Στέφανο Χίο

στις   10:21 μ.μ.  |  Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020


Ένα θρίλερ εκτυλίχθηκε τις τελευταίες μέρες με την υγεία του Στέφανου Χίου, ο οποίος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, με την κατάστασή του να μην εμπνέει καμία ανησυχία πια, αλλά ίσως πρέπει να αναζητήσουμε ένα μήνα νωρίτερα το λόγο, που δέχθηκε τη δολοφονική επίθεση.
Ο γνωστός δημοσιογράφος και εκδότης είχε εμφανιστεί στον τηλεοπτικό σταθμό «ΑΡΤ», όπου είχε αφήσει «βαριά» υπονοούμενα, μιλώντας για μια υπόθεση, η οποία συγκλόνισε την χώρα τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται, άλλωστε, για ένα από τα πιο πολυσυζητημένα σκάνδαλα των τελευταίων ετών.

Ο λόγος γίνεται, φυσικά, για την υπόθεση της Novartis, τελευταία υπόθεση της οποίας είναι η παραπομπή του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου με οκτώ κατηγορίες εναντίον του. Τη στιγμή, που στον ΣΥΡΙΖΑ βλέπουν μεγάλο σκάνδαλο, η σημερινή κυβέρνηση της ΝΔ θεωρεί πως υπάρχει σκευωρία.

Ο Στέφανος Χίος σύμφωνησε, στην προκειμένη περίπτωση, με όσα ισχυρίζεται η αντιπολίτευση. Ο ίδιος μίλησε για «σούπερ σκάνδαλο», με υπονοούμενα για ουκ ολίγα σημαντικά πρόσωπα. Λίγο καιρό αργότερα, ακολούθησε και η επίθεση σε βάρος του.



Η εφημερίδα του, βέβαια, ισχυρίζεται μέσω του σημερινού (31/7) πρωτοσέλιδου πως γνωρίζει τον εντολέα της δολοφονίας του, αν και αυτή δεν ολοκληρώθηκε για καλή τύχη του δημοσιογράφου. Οι δηλώσεις του εκείνες, όμως, με το γνωστό και μοναδικό τρόπο, κινούν υποψίες για αρκετά άτομα, τα οποία ίσως να τον ήθελαν νεκρό.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html